KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Ajdov kruh s semeni brez gnetenja

    Kruh brez gnetenja se običajno pripravlja iz bele moke. Ker mi radi pri peki kruha uporabljamo različne moke, smo tokrat na ta način pripravili ajdov kruh. Običajno se ajdovemu kruhu dodajajo orehi, mi pa smo izbrali naša sončnična semena. Kruh brez gnetenja je najboljši, če je pečen v kvalitetni litoželezni posodi. Ja, ta poso..

    Preberi vse...
  • Konopljine slane palačinke

    Priprava: V posodi zmešajte konopljino in pirino moko, sol, poper in rožmarin. Dodajte beljake, jajce, olje, kokosovo mleko in tekočino po izbiri (vodo ali mleko). Vse skupaj z železno metlico dobro premešajte, da nastane redka, gladka, enotna zmes. Na nizkem do srednjem ognju segrejte ponev - ponev naj ne bo prevroča. Ponev je ..

    Preberi vse...
  • Koruzni kruh z drožmi

    Pri peki z drožmi se izognemo uporabi klasičnega kvasa, saj so droži naravno vzhajalno sredstvo. Zato je kruh, pečen z drožmi tudi lažje prebavljiv. Če je mogoče z drožmi peči tudi kruh iz specifičnih in ne le klasičnih mok, je preizkusila @everyday_breakfast_club in nastal je ta odličen recept s koruzno moko. Priprava:..

    Preberi vse...
  • Babka s pistacijo

    Babka, ki je priljubljena sladica tako zaradi svojega okusa, kot tudi teksture, je lahko prijetna zamenjava za tradicionalno potico. Običajno se pripravlja s čokolado, naš recept pa je zanimivo drugačen. Rahla, puhasta in ravno prav sladka. Babka je sama po sebi tako polna okusov, da jo lahko serviramo samostojno, brez dodatnih prel..

    Preberi vse...
  • Sicilijanski pomarančni kolač

    Če bi se lahko sveža pomaranča čarobno spremenila v torto, bi imela prav takšen okus, kot ga ima ta sicilijanski pomarančni kolač. Sicilijanske babice ga pogosto postrežejo k čaju ali kavi. Tekstura kolača je puhasta kot lahek biskvit, okus pomaranč pa osvežujoč, z aromo, ki bi jo lahko vdihovali ves dan. Masa tega čudoviteg..

    Preberi vse...
  • Polžki s šparglji in paradižnikom

    Testenine s pečenimi šparglji in češnjevim paradižnikom so pri nas velikokrat na jedilniku. Še posebej med tednom, ko nas čas priganja, saj je priprava hitra in enostavna. A, naj vas preprostost tega recepta ne zavede: omaka je lahkotna, a polna svežih okusov. To je obrok, ki bo res za vsak okus, nad njim bodo navdušeni tudi otro..

    Preberi vse...
  • Domača granola

    Pripravite si domačo granolo po vaši želji. Z vami delimo namig za pripravo okusa polne granole po receptu Natalije Jeraj. Priprava: 1. V multipraktiku najprej grobo sesekljamo indijske oreščke in kosmiče. Zmes damo v večjo posodo, dodamo kokos in brusnice. 2. V izpraznjenem multipraktiku gladko premešamo še medjool datlje z..

    Preberi vse...
  • Mlečni gris

    Ta hitra in za pripravo enostavna jed je velikokrat prva gosta hrana za dojenčke. Pri nas je še danes velikokrat na krožniku, saj imamo »griseka«, kot ga imenuje Jurij, vsi zelo radi. Je idealna in hranljiva jed za zajtrk ali večerjo, ko nam prija nekaj toplega, a nežnega za naše trebuščke. Za pripravo lahko uporabite enega od n..

    Preberi vse...
  • Presne kroglice

    Presne kroglice so super za posladek, enkratne pa bodo tudi na kakem izletu ali ob športni aktivnostih. Možnosti za pripravo takih energijskih kroglic je veliko. Čim več zdravih sestavin vsebujejo, bolj zdrave so kroglice. V naši ponudbi najdete veliko izdelkov, ki jih lahko uporabite za pripravo tega hranljivega prigrizka. Pripravil..

    Preberi vse...
  • Palačinke kot rolice

    V tem receptu sta združena dve priljubljeni sladici! Najprej so tu puhaste, ameriške palačinke in potem cimetove rolce. In rezultat? Resnično noro okusna sladica, ki se bo prilegla tudi za zajtrk. Palačinke so aromatične in imajo mamljiv okus po cimetu, piko na I pa da preliv iz kremnega sirčka. Te palačinke res spominjajo na ci..

    Preberi vse...

Izdelkov 21 do 30 od skupaj 248