KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Jesen na krožniku

    Zdrava domača hrana je odlična za vse letne čase. A še posebej v tem jesenskem času je pomembno, da okrepimo naš imunski sistem in se pripravimo na hladno zimo. Zato za krepitev imunskega sistema izberite jedi, ki bodo ogrele vaše srce in dušo. Naj vam pomagamo s predlogi za jesensko kulinarično ustvarjanje. Za vas pa nismo prip..

    Preberi vse...
  • Drobljenec z ovsenimi kosmiči in jabolčnim sokom

    Čeprav že ime zveni bolj jesensko, je drobljenec enkraten v vseh letnih časih. Še posebej, ko nam je za nekaj sladkega, a vseeno lahkotnega. Drobljenec je tudi enostaven in hiter za pripravo. V našem receptu je kar nekaj naših ekoloških sestavin, posebno aromo pa mu da jabolčni sok iz starih sort jabolk. ..

    Preberi vse...
  • Chai latte kolački

    Chai latte muffini so popolna sladica, ki kar kliče po zimi in snegu. Če tudi vi obožujete kolačke, muffine ali kako drugo ne tradicionalno decembrsko praznično pecivo, potem je ta recept kot nalašč za vas. Priprava: Pečico predhodno segrejte na 180°C. V veliki posodi presejajte polnozrnato pirino moko ter ji primešajte še..

    Preberi vse...
  • Jabolčni parfait z granolo

    Če še ne poznate parfaita, je čas, da ga spoznate! Gre za hitro in enostavno pripravljeno jed, ki bo odlična tako za zajtrk kot za malico ali prigrizek. Kombinacij za pripravo je ogromno, naša je tokrat z domačo granolo. Pripravili smo jo tako na hitro, kar iz ponve v manj kot 5 minutah. Granola je lepo hrustljava in strašno oku..

    Preberi vse...
  • Italijanska jabolčna torta

    Kolač imenovan tudi torta di mele je tradicionalni italijanski jabolčni kolač. Gre za klasični kolač z jabolki, kot ga pripravljajo italijanske babice. Je neverjetno mehak, puhast in sočen. Je neka vrsta pite s tem, da je priprava enostavnejša in krajša. Prileže se ne le kot sladica, pač pa tudi k zajtrku ali dopoldanski mali..

    Preberi vse...
  • Kuharija z BIO zdrobi

    Le kdo ne pozna živila zdrob? Vsi smo zrasli na topli skledici okusnega grisa, ki so nam ga mame in babice pripravljale ali za zajtrk ali za večerjo. Mogoče pa vsi ne vedo, da zdrob ni le eden, ampak da dobimo zdrob pri mletju različnih žit. Nekdaj smo poznali le klasični zdrob iz pšenice. Danes pa so zelo cenjeni zdrobi tudi iz dr..

    Preberi vse...
  • Ovsena kaša

    Ali poznate lastnosti in koristi ovsa? Žito je polno mineralov, vitaminov in antioksidantov. V primerjavi z drugimi žiti ima tudi več vlaknin in beljakovin. Sliši se dobro, kajne? Pa še res je. Oves je neverjetno hranljivo živilo, je zelo nasiten, zato običajno po obroku, ki vsebuje oves, nismo tako hitro lačni. Oves pomaga zniže..

    Preberi vse...
  • Koruzna zlevanka

    To preprosto sladico, v kateri ni nič sladkorja, je že kot otrok jedla naša babica. Tudi nam jo je velikokrat pripravila, običajno smo jo imeli za večerjo. Priprava je res enostavna in hitra, povrh pa cel dom prijetno diši po koruzi. Pika na I pri zlevanki je, da si jo z različnimi dodatki lahko vsak obogati po svojem okusu. Običa..

    Preberi vse...
  • Jesenski lisičkin 'paprikaš' z ajdovimi rezanci

    Tale recept je odličen za jesenske dni in za tiste, ki imajo radi recepte z gobami. Recept je zelo preprost za pripravo, jed pa zelo okusna, tudi zaradi bio ajdovih širokih rezancev. Priprava: V globlji ponvi na olju hitro prepražimo mleto rdečo papriko, nato dodamo lisičke. Po cca 3-5min praženja dodamo še 2 žlici moke, preme..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 342

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 38