KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Segedin golaž

    Mi smo ljubitelji jedi na žlico. Te nam še najbolj teknejo v hladnih zimskih dneh. Če je v jedi kislo zelje, pa še toliko bolje. Za pripravo segedin golaža je ravno kislo zelje tisto ključno. Priprava žgancev: Zavremo vodo s soljo. V krop vsipamo moko in pustimo, da voda moko prekrije. Temperaturo znižamo in pustimo, da blago v..

    Preberi vse...
  • Borovničevi mufini s polnozrnato moko

    Lahko bi rekli, da so mufini našli pot v vsak dom. Tudi v naš. Kako ne bi, če pa je priprava dokaj enostavna in hitra. Z različnimi sestavinami si jih lahko vsak približa svojemu okusu. Mi radi dodajamo polnozrnato moko – včasih pšenično, drugič pirino ali pa kamutovo, saj so mufini s polnozrnato moko bolj polnega okusa. Tem ..

    Preberi vse...
  • Božični keksi

    Božični čas je eden najbolj vznemirljivih obdobij v letu. To je tudi čas, ko se res veliko peče. Da smo kar najbolje pripravljeni na to obdobje, ni boljšega, kot da začnemo s peko keksov čim prej. Verjetno bo potrebno peko do Božiča ponoviti, saj keksi hitro zmanjkajo, še posebej, če so tako slastni kot naši. Priprava: Z ..

    Preberi vse...
  • Ričet s pirinim rižkom

    V hladnejših dneh najbolj paše nekaj toplega na žlico. Naše enolončnice so vedno nekaj posebnega, saj radi eksperimentiramo. Tako naš ričet ne vključuje le našega ješprenja, ampak smo dodali še naš pirin rižek. Kako je to dobra kombinacija! Pa še zdrava, saj je pira prastaro žito in zelo koristno za naše telo. Priprava: ..

    Preberi vse...
  • Pirini čokoladni mufini

    Je lahko še kaj bolj vabljivega kot ti slastni čoko mufini? Idealni bodo h kavici, čaju ali ob kateri koli drugi priložnosti. Priprava: Pečico segrejte na 220 °C. Mleko in kis zmešajte v skodelici in pustite stati 5 minut. V posodi zmešajte moko, sodo, sol, pecilni prašek in kakav. Od suhih sestavin odvzemite 2 jedilni žlici..

    Preberi vse...
  • Hrustljavi piškoti z belo čokolado

    Keksov ni nikoli preveč. Še posebej, če so hrustljavi in z dodatkom čokolade - tokrat bele. Veseli jih bodo tako majhni, kot veliki. Priprava: Pečico segrejte na 160° C. V veliki posodi z ročnim mešalnikom kremasto zmešajte sladkor, maslo, kis, sol, vaniljo in sodo. Ko nastane gladka, kremna zmes, dodajte jajce in zmešajte ..

    Preberi vse...
  • Vaflji iz ovsenih kosmičev

    Kaj ko bi se malo razvajali z dišečimi vaflji? Še posebej, če so iz zdravih sestavin. Kanček medu, dodatek svežega sadja ali oreščkov in še tako sivo jutro je takoj lepše. Priprava: Ovsene kosmiče s pomočjo mešalnika zmeljite v prah, da nastane ovsena moka. V večji posodi jo zmešajte s pecilnim praškom, soljo in cime..

    Preberi vse...
  • Čokoladne rolice

    Te rolice bodo navdušile vse, ki ste ljubitelji vzhajanega testa. Jabolčna čežana poskrbi za sočnost, čokolada pa za »sladko pregreho«. Priprava: V večjo posodo nalijte mleko in dodajte kvas. Pustite nekaj minut, da se kvas aktivira, nato dodajte jajca, sladkor, moko in maslo. Premešajte, da se vse poveže in dodajte še š..

    Preberi vse...
  • Pecivo iz polnozrnate moke

    To osvežujoče jesensko pecivo ima rahel pridih po prekmurski gibanici. Pripravi pa se veliko hitreje in bolj enostavno. Priprava: 1. Pečico segrejemo na 180˚ C. 2. Jabolka očistimo, olupimo in naribamo. Posodo z jabolki pokrijemo. 3. V večji posodi penasto zmešamo jajci z eritritolom in vaniljo. Postopno prilivamo mleko, moko ..

    Preberi vse...
  • Pečeni kosmiči z jurko

    Kosmiči so lahko glavna sestavina tudi kakšnega drugega obroka, ne le jutranje kaše. Pečeni s pravimi dodatki bodo odlični za malico, sladico ali tudi za zajtrk. Priprava: 1. Pečico segrejemo na 180˚ C 2. V veliki posodi zmešamo kosmiče, pecilni prašek, sladkor, sol in vaniljo. 3. Jajci ali chia jajci zmešamo z ovsenim in..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 139

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 14