KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Fit pirina kaša z bučo

    Priprava: Pirin rižek in bučo narežemo na koščke. Damo vse v eno kozico ter v vodi 25 minut kuhamo na zmernem ognju. Ko sta kuhana, ju spasiramo. Dodamo cimet, sol, sladilo in beljakovine v prahu ter dobro premešamo. Če je masa gosta, lahko dodamo vodo (da dobimo gostoto kot za čokolino). V toplo kašo primešamo ribez. --..

    Preberi vse...
  • Pirina rižota

    Priprava: Na olju prepražimo narezano čebulo. Dodamo na koščke narezan tempeh, ga popražimo in nato dodamo še narezano bučo, gobe, bio pirin rižek ter lečo. Zalijemo z vodo in kuhamo na zmernem ognju 25 minut. Medtem dodamo še sol po okusu, poper in svež (lahko tudi suh) majaron. Premešamo. Po 25 minutah kuhanja lahko jed..

    Preberi vse...
  • Bio drobni ovseni kosmiči

    Ovseni kosmiči so v postopku kosmičenja drobno kosmičeni in so zaradi svoje fine strukture vsestransko uporabni. Enkratni so kot dodatek peki kruha ali raznega peciva, za pripravo domače granole, najpogosteje pa se uporabljajo za pripravo ovsene kašice imenovane tudi »porridge«. Porridge je toplo pripravljena ovsena kaša, ki ima d..

    Preberi vse...
  • "Chai Latte" ječmenova kašica

    Priprava: Vse sestavine dodajte v kozico in ob neprestanem mešanju kuhajte na srednjem ognju 10 minut. Ko so kosmiči kuhani, jih pustite stati vsaj nekaj minut, da dobro vpijejo vso tekočino. Servirajte v kokosovo skodelico in dodajte svoje najljubše dodatke. Namig: ječmenovo kašico lahko pripravite v večji količini in jo h..

    Preberi vse...
  • Pomarančno čokoladna ovsena kaša

    Priprava: Kosmiče pokuhamo na tekočini in med kuhanjem vmešamo sok 1 pomaranče ter 1/4 žličke pomarančne lupinice. Ko je kašica skuhana, vmešamo čokolado. Količino čokolade lahko dozira vsak po svojem okusu in glede na to kako sladko kašico želi. Tako pripravljeno ovseno kašico še okrasimo po želji. Dober..

    Preberi vse...
  • Bučkina palačinka z ovsenimi kosmiči

    Priprava: Bučko narežemo, jo osolimo in pustimo 30 minut, da spusti vodo. Potem jo ožmemo. Drobne ovsene kosmiče prelijemo z beljaki, dodamo sol in poper ter ožeto naribano bučko. Segrejemo ponev za peko palačink, jo na tanko premažemo z malo žličko olja ter na segreto ponev vlijemo maso za palačinko. Na zmerni srednji te..

    Preberi vse...
  • Dagnje na buzaro s pirinimi otrobi

    Priprava: Školjke preberemo in očistimo. V velikem loncu segrejemo olje, nanj dodamo na drobno narezan česen in ga na hitro prepražimo, toliko, da zadiši. Dodamo otrobe, vino in polovico peteršilja. Ko vino zavre, v lonec dodamo školjke in jih na visoki temperaturi pokrite kuhamo 10 minut. Medtem večkrat premešamo. Po 10 mi..

    Preberi vse...
  • Koruzne burger bombetke

    Priprava: V manjšo posodo razdrobimo kvas, dodamo žlico moke, žlico sladkorja in 2 žlici vode. Dobro premešamo in pustimo da se kvas aktivira. V večjo posodo damo 200g bele moke in 200g koruzne moke. Dodamo mlačno vodo, 2 jajci mleko, sol in aktiviran kvas. Dobro pregnetemo, ko dobimo gladko zmes vmešamo še zmehčano maslo. G..

    Preberi vse...
  • Bagelsi

    Priprava: V 1 dl vode raztopimo žličko moke, žličko sladkorja in kvas. Pustimo 10 minut, da se kvas aktivira.  Medtem, ko kvas vzhaja, presejemo obe moki in ji dodamo dve žlički soli. V moko dodamo vzhajan kvas in počasi dolivamo vodo - dobro pregnetemo in po potrebi dodamo še malo moke ali malo vode. Dobiti moramo gladko in..

    Preberi vse...
  • Štrudelj iz ajdove in pirine moke

    Priprava: Pečico segrejemo na 200 stopinj. Zamesimo testo iz sestavin za testo. Na pomokani površini ga razvaljamo na tanko. Bolj kot nam ga uspe razvaljati na tanko, boljši bo štrudelj.  V posodi zmešamo sestavine za nadev: skuto, skyr, limonino lupino, sladilo ter sol. Maso razporedimo po razvaljanem testu. Po skutinem nadev..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 128

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 13