KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Fit ovseno jogurtovo pecivo

    Pripravite fit jogurtovo pecivo po receptu Maje Kostanjšek . V duhu Velike noči ga lahko oblikujete v obliki zajčka! Priprava: Segrej pečico na 180 stopinj C. Vse sestavine zmešaj v maso in jo nadevaj v silikonski pekač (če nimaš silikonskega, potem po pekaču položi peki papir). Peci 30-35 minut v ogreti pečici, do zlatoru..

    Preberi vse...
  • Fit velikonočni kvašeni zajčki

    Priprave na Veliko noč so v polnem teku! Maja Kostanjšek je spekla te prisrčne kvašene zajčke. Pripravi jih še ti in razveseli domače, da jih bodo s presenečenjem odkrili v košarici! Tudi mi bomo jih pripravili in skrili v našo velikonočno košaro ;) Priprava: Pečico segrej na 50 stopinj C. Medtem v prvi posodi zmešaj m..

    Preberi vse...
  • Domači čokolešnik

    Kot otroci smo pogosto jedli čokolešnik za zajtrk, včasih pa tudi za večerjo. Ob njegovem toplem, prijetnem vonju nas prevzame spomin na brezsrkbne otroške dni. Nikoli pa nismo posmilili, da bi si lahko pripravili svojega doma. Vse dokler nas Natalija ni ponovno navdušila z idejo domačega čokolešnika! Izvrstno! Priprava: ..

    Preberi vse...
  • Fit ovsena fokača s čemažem in paradižnikom

    Spomlad je čas razstrupljanja, in čemaža! Uporabljate čemaž v vaši kuhinji? Čemaž je zelo zdrav. Lahko ga jemo svežega v solati, na kruhu, na pici,.. iz njega lahko pripravimo pesto, ga posušimo in uporabljamo kot začimbo..skratka, možnosti je nešteto! V sodelovanju z Majo Kostanjšek pa je tokrat nastala fit fokača, nade..

    Preberi vse...
  • Pletenica

    Priprava: Moko dajte v primerno posodo za gnetenje, naredite jamico ter dodajte kvas, sladkor in 50 ml mlačne vode. Pokrijte za 15 minut. Ko se naredi kvasec dodajte sol, jajci in maslo. Preostalo vodo zmešajte z mlekom ter počasi dolivajte v moko. Dobro zamesite testo in ga pustite počivati 1 uro. Medtem si pripravite pekač – na..

    Preberi vse...
  • Ajdovi rezanci s kremno česnovo omako

    Priprava: 1. Na ogenj pristavimo posodo za kuhanje s soljeno vodo, cca. 700 ml. 2. Očistimo cvetačo in jo, brez listov narežemo na manjše kose. 3. Cvetačo damo v posodo z vrelo vodo, pokrijemo s pokrivalko in kuhamo cca. 10 min. 4. Medtem na ogenj pristavimo še eno ponev s soljeno vodo, v katero damo rezance in kuhamo 5 – 6 ..

    Preberi vse...
  • Kruh s kefirjem

    Priprava: Obe moki premešajte v posodi, naredite jamico in dodajte kvas, sladkor in 50 ml mlačne vode. Pokrijte za 15 minut. Ko se naredi kvasec, dodajte še sol in jajce. Zmešajte preostalo vodo s kefirjem ter počasi dolivajte v moko. Dobro zamesite testo in oblikujte štruco. Prerežite jo na polovico in še enkrat lepo zamesite. ..

    Preberi vse...
  • Zdrobovi jušni žličniki

    Žličniki so prijetna zamenjava za klasične jušne rezance. Š e posebej prijajo v kaki krepki mesni ali zelenjavni juhi. Za pripravo lahko uporabite enega od naših bio zdrobov: pšeničnega, pirinega ali kamutovega. Sestavine za 5 manjših porcij: 100 g BIO zdroba (pšenični, pirin ali kamutov) ščepec soli 1l mleka ro..

    Preberi vse...
  • Sladica iz bio žita

    Sladica tokrat malo drugače v kombinaciji z našimi bio žiti. Uporabite lahko piro, pšenico, ovseno kašo. Priprava: Žito namočimo čez noč in ga kuhamo približno 1 uro (ovsena kaša potrebuje manj časa). Kuhano žito zmiksamo v multipraktiku, mu dodamo nekaj sladke smetane ali mleka, mlete lešnike, mandlje, cimet in med. ..

    Preberi vse...
  • Osvežilna jabolčna limonada

    Sveže v nov dan. Limonada "čeznoč" s skrivno sestavino. Priprava: 1. Za limonado iztisnemo limonin sok, ga v steklenici primešamo jabolčnemu soku in dodamo še vodo. 2. Ingver olupimo z nožem in ga narežemo na čim manjše kose. Skupaj z janežem, ga dodamo limonadi. 3. Napitek hranimo v zaprti steklenico, v hladilniku za neka..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 10 od skupaj 95

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10