KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • 18. Ekopraznik v Ljubljani

    V soboto 7. septembra se je Vila Natura pridružila na 18. Ekoprazniku, kjer se je predstavila s svojo stojnico. Obiskovalci so imeli možnost spoznati Marka Slaviča, ki je vodilna sila v Vila Nature. Zagotovi, da iz zrna zraste žito, ki se v različnih oblikah (od kosmičev, do zdrobov ali moke) znajde v naši kuhinji. Naša miza je ..

    Preberi vse...
  • Kruh praljudi iz Enozrnice

    Pražito Enozrnica je prvo žito, ki ga je človek načrtno gojil. Je skromno a zelo zdravo in hranilno žito, ki raste v ovoju. Ta ga ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Na vsaki strani klasnega vretena naredi le eno žito, od tod tudi njeno ime. Olščeno je žitno zrno precej majhno Enozrnica ima idealno razmerje med OH in belj..

    Preberi vse...
  • Lasagna iz pirinih širokih rezancev

    Čas priprave: 1 ura in 30 minut ..

    Preberi vse...
  • Ovseni kosmiči z gozdnimi sadeži

    "Naši rahli ovseni kosmiči so odlični za jutranji obrok, saj so hitri za pripravo in zdravi za prebavo. Tudi izbirčni jedo jih radi, ker se poljubno lahko jih pripravi." Ovseni kosmiči vsebujejo veliko prehranskih vlaknin in beljakovin, ki nam dajo energijo že v začetku dneva. Vitamini B kompleksa, ki jih vsebujejo, pripomorejo k d..

    Preberi vse...
  • Nastja Novak iz Masterchef-a je pekla palačinke iz naše moke

    23.8.2019, Murska Sobota   Hotel Diana je organiziral 'Palačinka party', kjer je masterchef-inja Nastja Novak pekla palačinke iz naše BIO moke za palačinke. Udeleženci so imeli možnost preizkusa izvrstnih palačink vse do 23.00 ure zvečer, ob prijetni akustični glasbi. Palačinke smo prišli preizkusit tudi mi. Nastja je ve..

    Preberi vse...
  • Kmečki glas maj/2019

    ..

    Preberi vse...
  • Medene kamutove kocke

    Ni bolj praktičnega peciva kot tako narezano na kocke. V kombinaciji z medom in oreščki je res sočno in okusno. To kamutovo pecivo se bo prileglo tako kot običajno nedeljsko pecivo, kakor tudi ob za slavnejše priložnosti. Priprava: Pečico segrejte na 175 °C. Maslo in sladkor z ročnim mešalnikom kremasto mešajte, da se slad..

    Preberi vse...
  • Vestnik julij/2012

    ..

    Preberi vse...

Izdelkov 211 do 218 od skupaj 218

  1. 1
  2. ...
  3. 18
  4. 19
  5. 20
  6. 21
  7. 22