KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Bučkina ovsena kaša

    Poletje nas ne nagrajuje le s toplim soncem, pač pa tudi z obilo sveže zelenjave. Običajno vrtnine sodijo v slane jedi, tokrat pa je @everyday_breakfast_club sveže bučke vključila v jutranjo ovseno kašico. Bučke dajo kaši ne le veliko vlaknin in hranil, pač pa tudi ogromno volumna za res minimalno količino kalorij. Recept še..

    Preberi vse...
  • Durum kruh z ovsenimi kosmiči

    Durum je posebna sorta pšenice. Gre za trdo pšenico, ki je najbolj primerna za testenine. Mi smo nad durum moko, ki je lepe rumene barve in na otip podobna ostri moki, zelo navdušeni, zato jo dodajamo drugim mokam za pripravo raznega peciva, potic, palačink... Tokrat smo jo dodali pšenični beli moki (lahko bi bila tudi pirina bela) ..

    Preberi vse...
  • Mini pite - tarte petit

    Mi obožujemo francoske pite. Vsako leto se na našem dopustu v Frejusu naužijemo njihovih pit. V centru mesta je ta odlična pekarna Maison de la Tarte, kjer pečejo res izvrstne pite: limonino, marelično, mandljevo, jabolčno, čokoladno, hruškovo… To so resnično najboljše pite, kar smo jih jedli. Njihove kvalitete niti ne posku..

    Preberi vse...
  • Špageti s kozicami

    Nad našimi špageti smo v naši družini vsi navdušeni in jih resnično večkrat vključimo v naš jedilnik. Odlični so z olivnim oljem in baziliko, z mesnimi kroglicami, s pestom..., ampak nas je najbolj osvojil ta recept z rakci. Delno zato, ker smo ljubitelji vsega kar vsebuje chili, delno pa zato, ker so rakci taka super lahkotna j..

    Preberi vse...
  • Ajdovi rezanci s kremno česnovo omako

    Testenine z belo česnovo omako so hitro pripravljeno kosilo, ki bo zaradi svojih bogatih okusov in nežne teksture vse drugo kot preprosto. Nad njimi bodo še posebej navdušeni vsi, ki obožujejo kremne omake. Priprava: 1. Na ogenj pristavimo posodo za kuhanje s soljeno vodo, cca. 700 ml. 2. Očistimo cvetačo in jo, brez listov na..

    Preberi vse...
  • Enolončnica z ajdovo kašo

    ..

    Preberi vse...
  • Svaljki iz durum moke

    Odkar smo »odkrili« našo BIO durum moko, delamo svaljke izključno iz te moke in ji ne dodajamo krompirja. Durum moka da svaljkom primerno konsistenco in enkraten okus. Priprava: Mleko pristavimo skupaj z maslom in soljo. Ko zavre, vanj vsipamo moko, odstavimo z ognja in dobro premešamo. V še vročo maso damo najprej eno celo jaj..

    Preberi vse...
  • Špageti z olivnim oljem, baziliko in češnjevim paradižnikom

    Špageti so naš najnovejši izdelek in so nas res prepričali. Zato jih večkrat vključimo v naš jedilnik. Odlični so predvsem kot samostojna jed s kako omakico ali pestom. Včasih pa jih pripravljamo z mesnimi kroglicami ali z rakci v čili omaki. Ko nas pa priganja čas, je super ta recept. Potrebujemo le dobro olivno olje, baziliko..

    Preberi vse...
  • Ajdovi žganci

    Priprava: Vodo in sol zavremo, v krop vsipamo moko in pustimo, da voda moko prekrije. Temperaturo zmanjšamo in kuhamo približno 20 minut. : Nato žgance s kuhalnico močno premešamo in pustimo, da se še malo kuhajo. Po 15 minutah so žganci pripravljeni. Z žlico naredimo po želji velike svaljke. Taki so odlični kot priloga k ra..

    Preberi vse...
  • Polje durum pšenice

    Nedeljska jutra so rezervirana za obhod po naših poljih. Žita prehajajo zdaj v začetku junija v fazo polnjenja zrn. Še posebej smo veseli junijskega dežja, saj je vlaga v tej fazi rasti žit zelo pomembna. Zrna na klasu se sedaj namreč polnijo in potrebujejo dovolj vlage. Naše polje ekološke durum pšenice je barvito s kamilicami..

    Preberi vse...

Izdelkov 31 do 40 od skupaj 218

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 22