KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Enozrnica - enkratno pražito

    Enozrnica je prvo žito, ki ga je pračlovek nabiral, ko se je ustalil in nehal seliti. Poleg dvozrnice in ječmena je bil enozrnica dolga tisočletja najpogosteje gojena vrsta žita. Še danes je enozrnica ohranila vse karakteristike kot pred davnimi časi, zato je pomembno žito v zdravi prehrani. Na naših poljih se vedno najde prosto..

    Preberi vse...
  • Zeljna solata s sončničnimi semeni

    Pisana zelenjava, odlični domači dresing ter sončnična semena za posip so glavne sestavine našega najljubšega recepta za solato z rdečim zeljem. Recept je preprost za pripravo in neverjetno lahkoten, okusen in svež. Rezultat je zdrava jed polna vitaminov, ki se ujema skoraj z vsem. Najpogosteje se postreže kot solata glavni jed..

    Preberi vse...
  • Pirin kruh s semeni

    Ni ga čez domače pripravljen kruh. Ta recept za preprost pirin kruhek brez kvasa vas bo tako navdušil, da ga boste z veseljem in ponosom postregli svoji družini, prijateljem ali pa v dobrotah uživali kar sami. Kruh je pripravljen z drožmi in nad njim smo resnično navdušeni. Recept vključuje kar štiri naše ekološke izdelke: dve..

    Preberi vse...
  • "Chai Latte" ječmenova kašica

    Priprava: Vse sestavine dodajte v kozico in ob neprestanem mešanju kuhajte na srednjem ognju 10 minut. Ko so kosmiči kuhani, jih pustite stati vsaj nekaj minut, da dobro vpijejo vso tekočino. Servirajte v kokosovo skodelico in dodajte svoje najljubše dodatke. Namig: ječmenovo kašico lahko pripravite v večji količini in jo h..

    Preberi vse...
  • Kruh brez gnetenja

    Kruh brez gnetenja je način peke kruha z zelo dolgim časom vzhajanja. Zanj je značilna nizka vsebnost kvasa in zelo mokro testo. S peko v litoželezni ali bakreni posodi dobimo še boljšo skorjo. Aktivna priprava takega kruha vzame le 15 minut časa in kar je najbolje: dela z rokami pri takem načinu priprave kruha skoraj ni. Je pa po..

    Preberi vse...
  • Palačinke z drožmi

    Ameriške palačinke so mehke in puhaste, zato so zelo priljubljene za pozni zajtrk ali pa tudi za sladico. Tokrat smo jih pripravili z drožmi in se tako izognili pecilnemu prašku. Palačinke so enako nežno mehke, okusi pa izjemni. Odlične so s sadjem in kakim posipom iz kokosa ali oreščkov. Osnova palačink so vsekakor domače dro..

    Preberi vse...
  • Peresniki z mesnimi kroglicami

    Pred časom si je naš Jurij v knjigarni izbral knjigo Kuharska knjiga za fante. In zdaj vsake toliko časa pripravimo kak obrok iz te knjige po njegovem izboru. Eden bolj priljubljenih receptov so testenine z mesnimi kroglicami. Malo smo ga sicer prilagodili našemu okusu, pa vrsto testenin radi menjujemo. Recept se namreč odlično obne..

    Preberi vse...
  • Ječmenova kaša čez noč

    Ste že kdaj slišali za kosmiče čez noč? V kolikor niste, vam jih bomo razkrili v tem receptu. Gre za kašo iz kosmičev, ki je ni potrebno kuhati. Sestavine pa se morajo dobro prepojiti, da nastane gosta kaša, za kar je potrebna zadostna količina časa. To dosežemo tako, da kosmiče pustimo čez noč in jim zjutraj le dodamo dod..

    Preberi vse...
  • Babka s pestom

    ..

    Preberi vse...
  • Ohrovtova juha s pirinim rižkom

    Ohrovtova juha je naša favoritinja med juhami. Narejena je po starem receptu, kot so jo kuhale naše babice. In če določena hrana spodbuja občutke in spomine iz preteklosti, potem je priprava te juhe sigurno ena med njimi. Juha je polna vitaminov in zdravih hranljivih snovi, pa še priprava je enostavna. Tako je okusno kosilo brez kom..

    Preberi vse...

Izdelkov 31 do 40 od skupaj 248

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. ...
  8. 25