KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Jesenski jabolčni kruh

    Priprava: V posebni posodi zmešamo moko, pecilni prašek in mlete orehe, mandlje ali lešnike. Sladkor, jajci in vaniljev sladkor penasto stepemo v mešalniku, dodamo olje in ponovno premešamo. Dodamo preostale že pripravljene sestavine. Če želimo dobiti vzorec, dodamo žličko cimeta samo eni polovici mase. Maso nato izmenično vl..

    Preberi vse...
  • Fit ješprenov ričet

    Ričet z manj kalorijami po Majinem receptu. Priprava: Na čajni žlički olja in rahli temperaturi prepraži čebulo in korenček narezana na manjše kocke. Dodaj ješprenj (ješprenj lahko čez noč tudi namočiš in mu tako skrajšaš kuhanje na pol ure), kolerabo in zeleno narezani na manjše kocke, zelišča in sol. Sestavine p..

    Preberi vse...
  • Bučni piškoti

    Če ste ljubitelj takih ali drugačnih buč, morate obvezno poskusiti te piškote. Poleg naših bučnih semen je v tem receptu tudi sveža zelena bučka - zucchini z vrta, kar naredi piškote prijetno sočne. Piškoti so noro okusni in z zdravimi sestavinami. Brez slabe vesti si jih lahko privoščimo kadarkoli v dnevu: za zjutraj, dopo..

    Preberi vse...
  • Zapečene kosmičeve posodice

    Priprava: Pečico predhodno segrejte na 180 °C. V posodo dajte zmečkano banano, med, mleko in limonin sladkor ter vse skupaj premešajte. Nato dodajte še kokosovo moko in 4 žitne kosmiče ter ponovno zmešajte. Maso pustite stati 10 minut, da se kosmiči nekoliko "napijejo" in nastane gosta zmes. Nato modelčke za muffine naoljit..

    Preberi vse...
  • Bučkina ovsena kaša

    Poletje nas ne nagrajuje le s toplim soncem, pač pa tudi z obilo sveže zelenjave. Običajno vrtnine sodijo v slane jedi, tokrat pa je @everyday_breakfast_club sveže bučke vključila v jutranjo ovseno kašico. Bučke dajo kaši ne le veliko vlaknin in hranil, pač pa tudi ogromno volumna za res minimalno količino kalorij. Recept še..

    Preberi vse...
  • Durum kruh z ovsenimi kosmiči

    Durum je posebna sorta pšenice. Gre za trdo pšenico, ki je najbolj primerna za testenine. Mi smo nad durum moko, ki je lepe rumene barve in na otip podobna ostri moki, zelo navdušeni, zato jo dodajamo drugim mokam za pripravo raznega peciva, potic, palačink... Tokrat smo jo dodali pšenični beli moki (lahko bi bila tudi pirina bela) ..

    Preberi vse...
  • Polenta

    Naš BIO koruzni zdrob je tisti pravi zdrob, ki zahteva malo daljšo pripravo. Zato pa je polenta toliko bolj dišeča in slastna. Včasih nam paše z mlekom, tokrat pa smo jo pripravili kot hladno predjed. Priprava: Zavremo vodo, jo posolimo in dodamo 200g koruznega zdroba. Dobro premešamo in na majhnem ognju kuhamo vsaj 25 minut. V..

    Preberi vse...
  • Ajdovi rezanci s kremno česnovo omako

    Testenine z belo česnovo omako so hitro pripravljeno kosilo, ki bo zaradi svojih bogatih okusov in nežne teksture vse drugo kot preprosto. Nad njimi bodo še posebej navdušeni vsi, ki obožujejo kremne omake. Priprava: 1. Na ogenj pristavimo posodo za kuhanje s soljeno vodo, cca. 700 ml. 2. Očistimo cvetačo in jo, brez listov na..

    Preberi vse...
  • Pirin gozdiček

    Ta recept je za vse ljubitelje “kašastih zajtrkov”, vendar tokrat z malo drugačno kašo kot običajno. Ovsene kosmiče smo namreč zamenjali s pirinim rižkom. Pirin rižek je preprosto odlična zamenjava za ovsene kosmiče, čeprav je malo bolj na “zob”, vendar kljub temu zelo okusen. Prav tako pa vsebuje vse potrebno, da bo za..

    Preberi vse...
  • Enolončnica z ajdovo kašo

    ..

    Preberi vse...

Izdelkov 51 do 60 od skupaj 229