KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Vaflji iz ovsenih kosmičev

    Kaj ko bi se malo razvajali z dišečimi vaflji? Še posebej, če so iz zdravih ekoloških ovsenih kosmičev. Kanček medu, nekaj svežega sadja ali oreščkov in še tako sivo jutro je takoj lepše. Priprava: Ovsene kosmiče s pomočjo mešalnika zmeljite v prah, da nastane ovsena moka. V večji posodi jo zmešajte s pecilnim praš..

    Preberi vse...
  • Fit Pizza Margarita

    Priprava: Ogrej pečico na 200 ˚C. Zamesi vse sestavine za testo v kepo. Razvaljaj testo na peki papirju v okroglo obliko, debela naj bo dober centimeter. Po testu razmaži paradižnikovo omako, nanjo nadevaj na kolobarje narezano mozzarello ter nekaj češnjevih paradižnikov prerezanih na polovico. Peci v ogreti pečici 13 minut. K..

    Preberi vse...
  • Čokolešnik iz kosmičev

    Kot otroci smo pogosto jedli čokolešnik za zajtrk, včasih pa tudi za večerjo. Ob njegovem toplem, prijetnem vonju nas prevzame spomin na brezskrbne otroške dni. Tokrat nas je Natalija navdušila z malo drugačno idejo domačega čokolešnika! Priprava: 1. Vse sestavine z žlico dobro premešamo in hranimo v velik steklen kozar..

    Preberi vse...
  • Fit kokosova ovsena kaša

    Priprava: V kozico nalijte kokosovo mleko ali vodo (lahko uporabimo tudi razmerje 1:1) in tekočino zavrite. Zmanjšajte temperaturo na polovico in v kozico dodajte ovsene kosmiče, kokos, indijski trpotec, sol, vaniljo ter zmečkano banano. Ob neprestanem mešanju kuhajte ovseno kašo še nadaljnji 2 minuti. Odstranite z ognja in po..

    Preberi vse...
  • Topel radič z našim prelivom

    Priprava: Olupamo krompir in ga skuhamo. Narežemo radič in ga operemo. Pripravimo preliv: v posodici zmešamo sestavine za preliv (olje, kis, sol, poper in gorčična semena). Ko je krompir kuhan, še vročega narežemo na radič. Dodamo stisnjen strok česna in preliv. Dober tek!..

    Preberi vse...
  • Polžki s šparglji in paradižnikom

    Testenine s pečenimi šparglji in češnjevim paradižnikom so pri nas velikokrat na jedilniku. Še posebej med tednom, ko nas čas priganja, saj je priprava hitra in enostavna. A, naj vas preprostost tega recepta ne zavede: omaka je lahkotna, a polna svežih okusov. To je obrok, ki bo res za vsak okus, nad njim bodo navdušeni tudi otro..

    Preberi vse...
  • Focaccia s semeni

    Priprava: V večji stekleni posodi s kuhalnico ali lopatko zmešajte obe moki, vodo, kvas in sol. Zmes bo zelo mokra, pomembno je, da se vse sestavine premešajo in povežejo v enotno zmes. Posodo tesno ovijte s folijo za živila in pustite vzhajati 10-12 ur. Ko je testo vzhajano in ima mehurčke, odvijte folijo in notranji rob posod..

    Preberi vse...
  • Borovničevi mufini s polnozrnato moko

    Lahko bi rekli, da so mufini našli pot v vsak dom. Tudi v naš. Kako ne bi, če pa je priprava dokaj enostavna in hitra. Z različnimi sestavinami si jih lahko vsak približa svojemu okusu. Mi radi dodajamo polnozrnato moko – včasih pšenično, drugič pirino ali pa kamutovo, saj so mufini s polnozrnato moko bolj polnega okusa. Tem ..

    Preberi vse...
  • Fit Kamutov zdrob s češnjami

    Priprava: Zdrob nasuj v kozico, dodaj sol in ga skuhaj v vodi oziroma mleku. Če želiš manj kaloričen obrok, mu dodaj vodo ali lahko mleko z malo maščobe, sicer lahko dodaš tudi polnomastno mleko (tako bo okus bolj poln). Kuhan kamutov zdrob mora postati gost kot običajni gris. Po potrebi dodajaj vodo/mleko. Ko je zdrob kuhan,..

    Preberi vse...
  • Čokoladne rolice

    Te rolice bodo navdušile vse, ki ste ljubitelji vzhajanega testa. Jabolčna čežana poskrbi za sočnost, čokolada pa za »sladko pregreho«. Priprava: V večjo posodo nalijte mleko in dodajte kvas. Pustite nekaj minut, da se kvas aktivira, nato dodajte jajca, sladkor, moko in maslo. Premešajte, da se vse poveže in dodajte še š..

    Preberi vse...

Izdelkov 81 do 90 od skupaj 229