Bodite obveščeni
KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Vila Natura

  • Jesenski jabolčni kruh

    Priprava: V posebni posodi zmešamo moko, pecilni prašek in mlete orehe, mandlje ali lešnike. Sladkor, jajci in vaniljev sladkor penasto stepemo v mešalniku, dodamo olje in ponovno premešamo. Dodamo preostale že pripravljene sestavine. Če želimo dobiti vzorec, dodamo žličko cimeta samo eni polovici mase. Maso nato izmenično vl..

    Preberi vse...
  • Martinovo pečeno jabolko

    Priprava: Jabolka operemo in jim odrežemo vrh. Sredino z koščicami izdolbemo, vendar ne preveč. Nekaj izdolbene jabolke damo v posodo mešačnika. Kosmiče poparimo v posodici z nekaj vroče vode ali mleku, ter dodamo v posodo mešalnika. Dodamo še kanček ruma, brusnice, orehe ter cimet, in vse skupaj zmiksamo. Ogrejemo pečico na..

    Preberi vse...
  • Korenčkovo pecivo

    Priprava: Biskvit pečemo na 180 stopinj 35min. Pečenega razrežemo na pol, premažemo en del s svetlo drugi del z temno glazuro. Ko se glazura ohladi, razrežemo na poljubno velike kocke. Dober tek!..

    Preberi vse...
  • Kostanjevi muffini

    Priprava: Kostanj skuhamo, olupimo in čimbolj na drobno zmeljemo v multipraktiku. Vmešamo ga k moki, dodamo še ostale sestavine in zmešamo z mešalnikom. Maso vlijemo v modelčke in pečemo 20 minut na 180 stopinj. Dober tek!..

    Preberi vse...
  • Topel radič z našim prelivom

    Priprava: Olupamo krompir in ga skuhamo. Narežemo radič in ga operemo. Pripravimo preliv: v posodici zmešamo sestavine za preliv (olje, kis, sol, poper in gorčična semena). Ko je krompir kuhan, še vročega narežemo na radič. Dodamo stisnjen strok česna in preliv. Dober tek!..

    Preberi vse...
  • Pomurski pesto iz bučnih semen

    Priprava: Bio bučna semena smo malenkost popražili, dodali pravo, prekmursko bio bučno olje, česen in svežo baziliko ter zmiksali v multipraktiku. Zelo enostavno, hitro in božanskega okusa. Dober tek!..

    Preberi vse...
  • Rolada iz bučnih semen brez moke

    Priprava: Jajca stepemo z mešalnikom. Dodamo slakor, vaniljiev sladkor. Buna semena v multipraktiku zmeljemo v 'moko', ki jo z metlico nežno vmešamo v spenjeno maso. Dodamo pecilni prašek in vlijemo maso v namaščen pekač ali na peki papir. Pečemo pri 180 °C približno 15 min. Pripravimo nadev za rolado. V kislo smetano vmešamo..

    Preberi vse...
  • Kaj dejansko pomeni ekološko?

    Ekološko, eko, bio Izdelke s temi oznakami je danes mogoče najti že skoraj v vsaki trgovini. Vsi imajo enak pomen - predstavljajo zdravo in trajnostno hrano, kar je za nas ekološke pridelovalce osrednjega pomena. Veliko ljudi že poskuša živeti »ekološko« in kupuje ter uporablja ekološke izdelke. Kaj pa vi? Ali res veste, kaj se..

    Preberi vse...
  • Vestnik | september 2014

    ..

    Preberi vse...
  • Vestnik | maj 2012

    ..

    Preberi vse...

Izdelkov 181 do 190 od skupaj 204