Loading..

Mueslie

Kako pa ti začneš svoje jutro? So tudi tebi najljubši kosmiči, tako kot nam? Pravijo, da je...

Preberite več

Pirina rižota z gobicami

Priprava: Zelenjavo dobro operemo in narežemo na poljubno velike koščke. Segrejemo ponev in na žlici olja prepražimo čebulo. Ko čebula...

Preberite več

Focaccia z olivami

Naša focaccia je topli, sveži in omamno dišeči mediteranski kruh iz olivnega olja, oliv in zelišč. Focaccia...

Preberite več

Praznični medenjaki

Priprava: Vse sestavine stresemo v večjo skledo, premešamo in zgnetemo v gladko testo. Zavijemo ga v plastično...

Preberite več

Domači medenjaki

Priprava: Posebej segrejemo med, da postane tekoč. V drugi posodi penasto vmešamo maslo, sladkor, dodamo še jajce...

Preberite več

Bučni piškoti

Če ste ljubitelj takih ali drugačnih buč, morate obvezno poskusiti te piškote. Poleg naših bučnih semen je...

Preberite več

Linški piškoti

Priprava: Moko presejemo in ji dodamo sladkor v prahu ter premešamo z rokami. Dodamo vnailijev sladkor, sol...

Preberite več

Kruh s parmezanom

Naš novi najljubši kruh brez gnetenja. Z drobnimi topljenimi koščki parmezana in sezamovim posipom, s hrustljavo skorjo...

Preberite več
Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino