Priprava: Ogrej pečico na 200 ˚C. Zamesi vse sestavine za testo v kepo. Razvaljaj testo na peki...
Kako pa ti začneš svoje jutro? So tudi tebi najljubši kosmiči, tako kot nam? Pravijo, da je...
Kaj ko bi se malo razvajali z dišečimi vaflji? Še posebej, če so iz zdravih ekoloških ovsenih...
Dokaz, da lahko z ovseno kašo nadomestite riž, je naš recept za filane paprike. Za spremembo smo...
Mi obožujemo ovsene kosmiče, ki jih tudi poleti radi uporabimo za zajtrk. Naš jutranji kozarček je popolna...
Priprava: Zelenjavo dobro operemo in narežemo na poljubno velike koščke. Segrejemo ponev in na žlici olja prepražimo čebulo. Ko čebula...
Oves je žito, ki ima pomembno vlogo v zdravi prehrani. Najbolj uporabni so ovseni kosmiči, ki res...
Ko oves oluščimo dobimo ovseno kašo, ki je naravnost odlična zamenjava za običajne priloge glavnim jedem. Ker...
Ob prehodu iz enega v drugo leto običajno naredimo inventuro starega leta in se pri sebi zavežemo...
Priprava: V skledo dajte moko za palačinke, pecilni prašek in sol ter suhe sestavine premešajte. Na sredini...
Priprava: Pirin rižek in bučo narežemo na koščke. Damo vse v eno kozico ter v vodi 25...
Naša focaccia je topli, sveži in omamno dišeči mediteranski kruh iz olivnega olja, oliv in zelišč. Focaccia...
Natalija: “Kljub temu, da se že nekaj let nagibam k zdravim sladicam, je ta definitivno nekaj najbolj...
Ekološko, eko, bio Izdelke s temi oznakami je danes mogoče najti že skoraj v vsaki trgovini. Vsi...
Priprava: Vse sestavine stresemo v večjo skledo, premešamo in zgnetemo v gladko testo. Zavijemo ga v plastično...
Priprava: Posebej segrejemo med, da postane tekoč. V drugi posodi penasto vmešamo maslo, sladkor, dodamo še jajce...
Če ste ljubitelj takih ali drugačnih buč, morate obvezno poskusiti te piškote. Poleg naših bučnih semen je...
Priprava: Moko presejemo in ji dodamo sladkor v prahu ter premešamo z rokami. Dodamo vnailijev sladkor, sol...
Naš novi najljubši kruh brez gnetenja. Z drobnimi topljenimi koščki parmezana in sezamovim posipom, s hrustljavo skorjo...
Kot otroci smo pogosto jedli čokolešnik za zajtrk, včasih pa tudi za večerjo. Ob njegovem toplem, prijetnem...