Ti kakavovi keksi niso posebni le na videz, ampak tudi po sestavinah. Ste že kdaj pekli pecivo...
Presne kroglice so super za posladek, enkratne pa bodo tudi na kakem izletu ali ob športni aktivnostih....
Piškotov se ne branimo v katerem koli letnem času. Še posebej takih energijsko bogatih, ki so odličen...
Kuhajte z našimi izdelki, ki so na akciji v mesecu januarju 2023: BIO prosena kaša 500 g...
Najljubše palačinke, nad katerimi smo navdušeni vsi v družini. So puhaste od znotraj in hrustljave od zunaj....
1. V večji posodi s kuhalnico premešajte jajci in sladkor. Dodajte na koščke narezano maslo, ki naj...
Odkar smo »odkrili« našo BIO durum moko, delamo svaljke izključno iz te moke in ji ne dodajamo...
Naš najljubši način uporabe ovsene moke je priprava piškotov ter palačink. Takih majhnih, puhastih ameriških palačink, ki...
To osvežujoče jesensko pecivo ima rahel pridih po prekmurski gibanici. Pripravi pa se veliko hitreje in bolj...
Izdelki iz ovsa imajo zelo veliko hranljivih snovi in so tudi lažje prebavljivi od nekaterih drugih žit....
Focaccia oz. italijanski ploščati kruh je klasika italijanske kuhinje. Testo je podobno pizzi s tem, da se...
Domače je pač domače. In to velja tudi za domače testenine. Res vam bo priprava vzela nekaj...
Iščete idejo za preprosto in lahkotno kosilo? Naša solata z ajdovo kašo, mlado špinačo, sladki krompirjem in...
Priprava: Na olju prepražimo narezano čebulo. Dodamo na koščke narezan tempeh in ga popražimo. Nato dodamo še...
Včasih se prileže za zajtrk tudi kaj z okusom po čokoladi. Ni boljše izbire kot je doma...
Koledarsko leto se zaključi pozimi, šolsko leto spomladi, za nas pridelovalce pa je zaključek enega leta sredi...
Priprava: Školjke preberemo in očistimo. V velikem loncu segrejemo olje, nanj dodamo na drobno narezan česen in ga...
Ti mehki, nežni in aromatični ploščati kruhki bodo s svojim okusom in enostavno pripravo sigurno navdušili vas...
Oluščeni oves oziroma ovsena kaša spada med najbolj hranljive in zdravju prijazne žitarice. Je odlična zamenjava za...





























