Kot otroci smo pogosto jedli čokolešnik. Najboljši in najbolj zdrav pa je, če si ga pripravimo sami....
Že nekaj časa preizkušamo recepte za čokoladno pecivo in ta recept je res najboljši. Priprava je hitra...
Resnično ni okusnejšega zajtrka, kot je zajtrk z domačo granolo. Granola z banano je prava poezija okusov....
Le kdo nima rad krekerjev? Priležejo se ob obisku, zvečer ob kakem zanimivem filmu ali kot nepogrešljiv...
Naša nedeljska jutra so rezervirana za obhod po naših poljih. Spomladi je polje ekološke durum pšenice barvito...
Ta recept za cimetovo rolico je naš način priprave peciva na bolj zdrav način. Uporabili smo BIO...
Priprava: Iz beljakov stepemo sneg, vmes dodamo polovico sladkorja in stepamo, dokler se ne strdi. Posebej umešamo...
Priprava: Bučko narežemo, jo osolimo in pustimo 30 minut, da spusti vodo. Potem jo ožmemo. Drobne ovsene...
Včasih se težko odločimo kakšne mufine pripraviti. Nekateri imajo raje čokoladne, drugi sadne. Da smo vsi zadovoljni,...
Rogljički v kakršni koli varianti so pri nas zelo priljubljeni. A ti rogljički iz droži so pa...
Ajda je izjemna kultura, še posebej, če je pridelana na ekološki način. Zaradi svojih pozitivnih lastnosti uživa...
Ameriške palačinke so mehke in puhaste, zato so zelo priljubljene za pozni zajtrk ali pa tudi za...
Resnično ni okusnejšega kruha kot je doma pečen kruh z drožmi. Ne glede na to katero moko...
Nič ni boljšega kot sveži kruh iz domače pečice. Najprej ta omamni vonj, ki se vije po...
Natalija pokaže, da se pire lahko pripravi na več načinov, tudi brez krompirja. Z veliko mero kreativnosti...
Če želite svojim najdražjim pripraviti sanjski zajtrk, potem obvezno specite bagelse. Gre za okroglo pecivo z luknjo...
Priprava: V skledi zmešamo obe moki, v vodi pa raztopimo kvas in mu dodamo sladkor. Dodamo še...
Priprava: Obe moki premešajte v posodi, naredite jamico in dodajte kvas, sladkor in 50 ml mlačne vode....
Pirin rižek je res odlična sestavina za pripravo raznih fit jedi. Kuhan rižek je prijetnega okusa. Pripravljen...
Lan je ena najstarejših poljščin in koristnost njegovih semen so cenili že od nekdaj. V moderni kulinariki,...





























