Loading..

Sladica tokrat malo drugače v kombinaciji z našimi bio žiti. Uporabite lahko piro, pšenico, ovseno kašo.




Sestavine:




Priprava:

Žito namočimo čez noč in ga kuhamo približno 1 uro (ovsena kaša potrebuje manj časa).
Kuhano žito zmiksamo v multipraktiku, mu dodamo nekaj sladke smetane ali mleka, mlete lešnike, mandlje, cimet in med.
Sladico okrasimo s sladko smetano, pa želji pa ji lahko dodamo še suho ali sveže sadje.

Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
1
    1
    Vaša košarica
    Ovsena kaša bio 500 g
    Ovsena kaša bio 500 g
    1 X 1,44  = 1,44