Loading..



Sestavine (za 1 osebo):

    Za testo:

  • 150 g BIO pirine moke
  • ščep soli
  • 150 g lahkega grškega jogurta
  • 1/2 žličke pecilnega praška


  • Za nadev:

  • 80 g lahke mozzarelle
  • 100 ml paradižnikove omake
  • sveža bazilika
  • češnjev paradižnik




Priprava:
Ogrej pečico na 200 ˚C. Zamesi vse sestavine za testo v kepo. Razvaljaj testo na peki papirju v okroglo obliko, debela naj bo dober centimeter. Po testu razmaži paradižnikovo omako, nanjo nadevaj na kolobarje narezano mozzarello ter nekaj češnjevih paradižnikov prerezanih na polovico. Peci v ogreti pečici 13 minut. Ko je pica pečena, jo posuj s svežo baziliko.

—> Majine fit recepte lahko spremljaš preko njenega instagram profila @maja_kostanjsek <---.


Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino