Loading..

Svoj grumanski burger si lahko pripravite tudi sami doma. Najboljše pri tem pa je to, da lahko izberete zdrave sestavine po vaši želji. Mi smo naredili vegeburger s piro, domačo majonezo in pirino žemljico.




Sestavine:


Priprava:
Piro čez noč namočimo, nato jo skuhamo. V multipraktiku ločeno zmiksamo špinačo, čičeriko in piro. V večji posodi nato vse sestavine zmešamo v gosto maso. Moke dodamo le toliko, da poveže vse sestavine.

Burgerje oblikujemo v želeno velikost ter pečemo v pečici na 180 stopinj približno 20 minut. Naše smo postregli v pirinih štručkah z domačo majonezo, svežim rdečim zeljem in solato.

Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino