Loading..



Sestavine za dva manjša hlebca:






Priprava:
Obe moki premešajte v posodi, naredite jamico in dodajte kvas, sladkor in 50 ml mlačne vode. Pokrijte za 15 minut.
Ko se naredi kvasec, dodajte še sol in jajce. Zmešajte preostalo vodo s kefirjem ter počasi dolivajte v moko. Dobro zamesite testo in oblikujte štruco. Prerežite jo na polovico in še enkrat lepo zamesite. Položite na pekač, pokrijte in pustite vzhajati vsaj 1 uro.

Pečico segrejte na 220 ˚C. Testo pred peko (lahko kar z roko) premažite s hladno vodo, da se naredi lepa skorja. Po 15 minutah temperaturo znižajte na 180 ˚C in pecite še 10-15 minut.

Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino