Loading..

Jesenski lisičkin ‘paprikaš’ z ajdovimi rezanci


Tale recept je odličen za jesenske dni in za tiste, ki imajo radi recepte z gobami. Recept je zelo preprost za pripravo, jed pa zelo okusna, tudi zaradi bio ajdovih širokih rezancev.



Sestavine:




Priprava:
V globlji ponvi na olju hitro prepražimo mleto rdečo papriko, nato dodamo lisičke. Po cca 3-5min praženja dodamo še 2 žlici moke, premešamo, zalijemo z nekaj vode, da se vse skupaj poduši in zgosti. Ko voda povre dodamo paradižnikovo mezgo in pustimo počasi vreti. Po okusu začinimo in serviramo z ajdovimi rezanci. Po želji dodamo tudi žličko smetane na vrhu pred serviranjem.

Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino