Loading..

Ko oves oluščimo dobimo ovseno kašo, ki je naravnost odlična zamenjava za običajne priloge glavnim jedem. Ker je oves mehko žito, kaše ni potrebno namakati čez noč, dovolj je že, če jo namočimo kako uro ali dve pred kuhanjem.



Sestavine za 4 osebe:




Priprava:
Ovseno kašo kuhamo približno 1 uro. Vmes pripravimo bučo – v našem primeru bučo hokaido in bučo patišon. Čebulo popražimo, da postekleni, dodamo koščke buče in dušimo do mehkega. Posolimo ter dodamo česen in muškatni orešček. Malenkost pretlačimo in nežno vmešamo v ovseno kašo.

Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino