Loading..

Žitna ploščica za na pot, ko nas zgrabi lakota ali nam zmanjka energije.



Sestavine:






Priprava:

Mešanici lahko dodate, kar vam srce poželi, npr. na koščke narezano suho sadje, mleti kokos, goji jagode, kandiran ingver, mandlje …

V mlinčku ali multipraktiku na želeno teksturo posebej zmeljemo kosmiče in oreščke. Nato v skledi zmešamo vse sestavine, da se lepo povežejo. Maso razporedimo po pekaču (svetujemo uporabo peki papirja) do debeline 2 cm in pečemo 15-20 minut na 180 stopinj.
Pustimo, da se ohladi, nato ploščice narežemo na poljubno obliko. V zaprti posodi lahko žitne ploščice hranimo kakšen teden.

Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino