Sestavine:
- 1 kg BIO 5ž kosmičev
- 2 dcl vode
- 100 g lešnikov
- 100 g kokosovih kosmičev
- 100 g kakavovih zrn
Priprava:
Segrejte pečico na 160 stopinj C.
V večjo skledo nalijte vodo. Dodajte vse suhe sestavine in dobro premešajte.
Velik pekač obložite s peki papirjem. Nanj nadevajte dobljeno maso in enakomerno razpopravite po pekaču.
Pecite približno 60 minut, vmes večkrat premešajte – približno na vsakih 15 minut.
Ko je granola pečena, vzemite pekač iz pečice in granolo ohladite. Nato jo nadevajte v steklene kozarce in shranite v hladilniku nekaj tednov. Tako bo granola pri roki vedno, ko jo boste potrebovali.
—> Majine fit recepte lahko spremljaš preko njenega instagram profila @maja_kostanjsek <---
Dober tek!