Loading..



Sestavine:






Priprava:
Ločimo rumenjake in beljake, iz beljakov stepemo sneg. Ostale sestavine zmiksamo v maso, podobni masi za palačinke, vendar bolj gosto. Na koncu vmešamo še sneg iz beljakov. V ponvi segrejemo maščobo (za malo bolj eksotičen okus uporabimo kokosovo mast) in vanjo vlijemo maso, debelo približno 1 cm. Ko se malenkost zapeče, obrnemo in pričnemo s “trganjem” te debele palačinke, pri čemer si pomagamo z dvema kuhalnicama in počakamo, da se šmorn speče do konca. Vmeš mešamo.

Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino