Loading..





Sestavine (za 2 osebi):

  • 150 g BIO pirinega rižeka
  • ščep soli
  • ščep stevije (ali drugo brezkalorično sladilo)
  • žlička cimeta
  • 60 g beljakovin v prahu (rastlinske ali sirotkine) z okusom vanilje
  • 150 g ribeza (lahko je zamrznjen)
  • 200 g hokaido buče
  • 0,5 litra vode








Priprava:

Pirin rižek in bučo narežemo na koščke. Damo vse v eno kozico ter v vodi 25 minut kuhamo na zmernem ognju. Ko sta kuhana, ju spasiramo. Dodamo cimet, sol, sladilo in beljakovine v prahu ter dobro premešamo. Če je masa gosta, lahko dodamo vodo (da dobimo gostoto kot za čokolino). V toplo kašo primešamo ribez.

—> Majine fit recepte lahko spremljaš preko njenega instagram profila @maja_kostanjsek <---


Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino