Loading..

Jušni rezanci so klasika vsake domače goveje juhe. Tudi pri nas ni nič drugače, s tem, da običajne jajčne rezance radi nadomestimo z našimi brezjajčnimi jušnimi rezanci iz ajde ali iz pire. Rezanci iz teh dveh žit so še posebej aromatični, kar juho še izboljša.

Sestavine za 4 osebe (ali ajdovi ali pirini rezanci):
100 g BIO pirini jušni rezanci

100 g BIO ajdovi jušni rezanci


Čas priprave: 5 minut


Priprava:
V večjem loncu zavrite vodo, ki jo rahlo solite. Dodajte rezance in kuhajte po navodilih. Naši jušni rezanci potrebujejo maksimalno 2 minuti – morajo biti rahlo al dente. Temeljito odcedite in takoj dodajte juhi.


Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino