Loading..





Sestavine (za 2 osebi):

  • 150 g BIO pirinega rižeka
  • 50 g rdeče leče
  • 1 čebula
  • 100 g hokaido buče
  • 300 g tempeha (ali tofuja)
  • pest suhih gob
  • žlička olja
  • majaron
  • sol 
  • poper
  • 8 dcl vode




Priprava:

Na olju prepražimo narezano čebulo. Dodamo na koščke narezan tempeh in ga popražimo. Nato dodamo še narezano bučo, gobe, bio pirin rižek ter lečo. Zalijemo z vodo in kuhamo na zmernem ognju 25 minut. Medtem dodamo po okusu še sol, poper in svež (lahko tudi suh) majaron. Premešamo. Po 25 minutah kuhanja lahko jed postrežemo.

—> Majine fit recepte lahko spremljaš preko njenega instagram profila @maja_kostanjsek <---


Dober tek!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Pridružite se naši BIO zgodbi in pridobite 10% popust
Bodite prvi informirani o ekološkem kmetovanju, o zdravih receptih iz BIO izdelkov ter o naših akcijah in popustih.
Checkboxes
0
    0
    Vaša košarica
    Košarica je praznaNazaj v trgovino