KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Izbrane eko sestavine – visoka kvaliteta

Zelo nam je pomembno, da se celotna kmetija upravlja izključno le na ekološki način. Prepričani smo v popolnoma naraven način obdelave naših polj v skladu s smernicami in vrednotami ekološkega kmetijstva. Pri pridelavi smo si postavili še strožja merila kot so predpisana v ekološkem kmetovanju: na naših poljih ne uporabljamo gnojil in škropiv, ki so v ekološkem kmetovanju odobrena. Poslužujemo se naravi prijaznim metodam krožnega kmetovanja. Sejemo veliko metuljnic za obogatitev tal z organskim dušikom. Naše njive pa niso nikoli prazne. Zmeraj so zelene, kar nam bogati zemljo s humusom. S tem pa bogatimo zemljo in povečujemo rodovitnost tal.

Zaradi raznih modifikacij semen je ekološka pridelava še toliko bolj pomembna. Pri gojenju naših pridelkov izbiramo le najboljša ekološka semena, ki niso gensko spremenjena in jih skrbno spremljamo na njihovi poti od setve do končnega izdelka. Pridelke hranimo v urejenih in certificiranih prostorih ter poskrbimo za natančno in kontrolirano obdelavo ter predelavo. Na koncu izdelke sami zapakiramo v okolju prijazno embalažo.

Izdelki, ki na svoji embalaži nosijo naš logotip Vila Natura, so tako zagotovilo za pridelavo po visokih standardih ekološkega kmetovanja. Smo tudi nosilec mednarodno priznanega certifikata IFS Global Markets Food, ki potrjuje odličnost na področju kakovosti in varnosti v proizvodnih procesih v živilstvu. Oznaka evropskega ekološkega znaka in naziva Kmetijstvo Slovenija zagotavlja, da so sestavine pridelane na slovenski zemlji. Pomembno nam je, da krepimo lokalno pridelavo in tako širimo pri potrošnikih zavest o pomenu domače prehrane.

Zavedamo se, da lahko le s takim načinom poslovanja zagotavljamo potrebno varnost in zaupanje potrošnikov, skrb za okolje ter odgovornost do nadaljnjih generacij.

priporočamo

Kje nas najdete →