KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Naši Bio pridelki

Marko z klasi

BIO žitarice

Na naših poljih imamo vedno posejanih med deset in dvanajst različnih ekoloških žitaric. Le-te predstavljajo večji del vseh zasejanih kultur. Ponosni smo na to, pri nas mesto najdejo tudi »stara«, že pozabljena žita, kot sta enozrnica in dvozrnica. Ko smo l. 2007 začeli naša polja obdelovati na ekološki način, je bila paleta žit na naših  poljih zelo drugačna od današnje. Ovsa na primer sploh nismo sejali, tudi pire se je sejalo manj. Danes pa sta prav oves in pira tisti kulturi, ki sta v naši ponudbi v ospredju, saj gre za žiti, ki v zdravi prehrani nikakor ne smeta manjkati.

Več... 

lan in čebela

BIO oljnice

Poleg žit najdejo mesto na naših prostranih poljih tudi ekološke oljnice. Buče in sončnice so tradicionalne na večini pomurskih polj, mi pa pridelujemo še »ta zdrave« oljnice. Tako sejemo tudi ekološki lan, ekološko konopljo, ekološko oljno ogrščico. Tudi pri stiskanju teh semen se poslužujemo hladnega stiskanja, da dobimo res zdrava olja.

Bučno olje pa stiskamo po tradicionalni metodi, saj le s takim stiskanjem – praženjem semen - dobimo tisto pričakovano aromo. Vedno ga stekleničimo le 100%, saj želimo ponuditi res le najboljši izdelek.

Več...

 

Sadovnjak

Iz BIO Jabolk

Več kot 80 let star travniški visokodebelni sadovnjak je bil začetek naše ekološke zgodbe. Vsa ta leta ga je ohranjalo, skrbelo za njegovo raznovrstnost in ga negovalo več generacij naše družine - vedno le na ekološki način. Ohranilo se je 35 mogočnih jablan starih sort kot so bobovec, krivopecelj, butolenka, londonski peping… Jablane še danes bogato rodijo in okusna jabolka starih sort nam dajejo res odličen  jabolčni sok ter aromatičen jabolčni kis.

Več...


Kaj pridelujemo?

  • BIO žitarice: pira, pšenica, rž, ječmen, oves, proso, ajda, koruza, enozrnica, dvozrnica, durum pšenica
  • BIO oljnice: buče, sončnice, lan, konoplja, oljna ogrščica
  • BIO jabolka starih sort: bobovec, krivopecelj, butolenka, londonski peping...

Našo pridelavo smo v zadnjih letih nadgradili še z lastno predelavo, saj se zavedamo pomena sledljivosti. Na koncu izdelke še sami zapakiramo v lično, okolju prijazno, embalažo.


Kaj ponujamo?