KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zajtrk v skodelici

Zase si je treba vzeti čas. Zato si je dobro vzeti tudi čas, da si pripravimo okusen zajtrk, ki nam da dobro voljo in zagon v nov dan.
Natalija Jeraj veliko da na to kaj postavi na svoj krožnik, zato njene jedi lahko naravnost poješ z očmi.







Sestavine:

  • 150 ml rastlinskega mleka (mandljeno / kokosovo / riževo …)
  • 2 zvrhani JŽ BIO kamutovega zdroba
  • 100 g malin
  • 150 g domače granole -> glej recept
  • 1 kivi
  • 2 JŽ arašidovega masla (brez palmovega olja)






Priprava:
1. Kamutovo kašo pripravimo tako, da v ponev vlijemo mleko, ga pristavimo na ogenj in in dodamo kamut. Na zmernem ognju zmes z žlico neprekinjeno mešamo do rahlega vretja (cca. 3-4 min).
2. Ponev odstavimo, kaši pa z žlico primešamo 70 g malin.
3. Kašo nadevamo na dno ali na eno stran skodelice za zajtrk in ji na drugo stran dodamo še granolo.
4. Na kolobarje narežemo kivi, ga nadevamo po vrhu, enako pa storimo s preostalo količino malin.
5. Na koncu vse supaj prelijemo z arašidovim maslom in zajtrk je pripravljen.

Ps. Kaša je odlična tako topla kot hladna, zato jo lahko hranemo tudi v hladilnik, in porabimo v roku 1 dneva.

Njeno knjigo receptov Sladko je raj najdete na povezavi: www.zalozba-planet.si


Pa dober tek!

Dodaj odgovor