KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Za zdrav začetek dneva

 • Palačinke iz ovsene moke

  Naš najljubši način uporabe ovsene moke je priprava piškotov ter palačink. Takih majhnih, puhastih ameriških palačink, ki jih naložimo eno na drugo in prelijemo s sirupom ali sadnim prelivom. Palačinke iz polnozrnate ovsene moke, ki je od navadne moke bolj hranljiva, ima več vlaknin in manj ogljikovih hidratov, so super ideja ..

  Preberi vse...
 • Prosena kaša za zdrav zajtrk

  Prosena kaša je bila v času naših babic in dedkov večkrat na jedilniku. Nato se je v enem obdobju njena uporaba malo prezrla, v zadnjem času pa se spet redno vključuje v zdrave jedilnike. Gre namreč za zelo zdravo živilo, ki dobro deluje na prebavo, pripomore pa tudi k lepi koži, nohtom in lasem. Prosena kaša je vsestransko upor..

  Preberi vse...
 • Ovseni kozarček s sadjem

  Mi obožujemo ovsene kosmiče, ki jih tudi poleti radi uporabimo za zajtrk. Naš jutranji kozarček je popolna kombinacija kosmičev, jagod, kokosa in temne čokolade. Namesto jagod bi lahko izbrali maline, borovnice…, saj je poleti rdečega sadja res v izobilju. Super ideja za odličen osvežilni in zdrav poletni zajtrk. Priprava:..

  Preberi vse...
 • Ovsena limonada

  Oves ima zelo pomembno vlogo v sodobni kulinariki, še posebej ekološko pridelan oves. Mi mu pravimo kar naše super živilo. Njegova uporabnost je tako zelo raznolika. Vsi poznajo ovsene kosmiče, ki so stalnica zdravega zajtrka. Le redki pa poznajo uporabnost neoluščenega ovsa. Oves namreč raste v ovoju, ki mu nudi dodatno zaščito..

  Preberi vse...
 • Energijske kroglice

  Presne kroglice so super za posladek, enkratne pa bodo tudi na kakem izletu ali ob športni aktivnostih. Možnosti za pripravo takih energijskih kroglic je veliko. Čim več zdravih sestavin vsebujejo, bolj zdrave so kroglice. V naši ponudbi najdete veliko izdelkov, ki jih lahko uporabite za pripravo tega hranljivega prigrizka. Pripravil..

  Preberi vse...
 • Smoothie s sončničnimi in lanenimi semeni

  Ni boljšega začetka dneva kot je smoothiji, ki je hitro pripravljen, hranljiv in seveda zdrav obrok. Lahko je sadni, lahko zelenjavni ali pa kar kombinacija obojnega. Kot naš smoothie, ki kar poka od zdravja. Sadju in zelenjavi smo dodali še odlična ekološka lanena in sončnična semena. Priprava: Zelenjavo in sadje operite. B..

  Preberi vse...
 • Čaj iz neoluščenega ovsa

  Oves je res odlično žito, še posebej, če je pridelan na ekološki način. Za nas je oves »naše super živilo«, saj je vsestransko uporaben in lahko prebavljiv. Oves na splošno vsebuje veliko koristnih snovi: mineralov, vitaminov in prehranskih vlaknin. Vsi poznajo ovsene kosmiče ali moko, kašo…, le redki pa poznajo uporabnost..

  Preberi vse...
 • Korenčkova omleta s kamutovim zdrobom

  Ideja za vse, ki obožujete slane zajtrke, brunche ali iščete ideje za preprosta kosila. Korenčkova omleta s kamutovim zdrobom je namreč primerna za katerikoli obrok v dnevu. Ta recept vas bo navdušil, saj gre za res uravnotežen obrok. Vključuje namreč veliko zelenjave, zdravih maščob in kompleksnih ogljikovih hidratov. Tak ob..

  Preberi vse...
 • Konopljin smoothie

  Priprava: Vse sestavine zmešajte v blenderju in po želji dodajte še mleka, če želite bolj tekoč smoothie...

  Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 50

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6