KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Za zdrav začetek dneva

  • Jabolčni zdrobov puding v kozarčku

    Tokrat smo zdrob pripravili malo drugače in sigurno bo ta recept postal eden vaših ljubših za hladne dni. Zdrobov puding iz ekološkega zdroba z dodatkom jabolk in cimeta tako po strukturi kot po okusu spominja na jabolčni zavitek – ampak tak v kozarčku. Kombinacija kremastega zdroba, sladkih jabolk in smetane je nam resnično b..

    Preberi vse...
  • Čoko puhaste palačinke

    Najljubše palačinke, nad katerimi smo navdušeni vsi v družini. So puhaste od znotraj in hrustljave od zunaj. Kefir jim da tisto nežnost, vanilja in čokolada pa tisto posebno aromo. Z njimi pričaramo najboljši nedeljski zajtrk, prilegajo pa se tudi ob popoldanski kavici. Priprava: Maslo raztopite in ohladite na sobno tempera..

    Preberi vse...
  • Mlečni pirin rižek

    Priprava: V manjšem loncu kuhajte mleko, pirin rižek, vaniljev sladkor in kokosovo mleko na srednji temperaturi približno 30 minut. Vmes pogosto premešajte in po potrebi dodajajte vodo. Pazite, da se rižek ne zažge oz. prilepi na dno. Ko je rižek mehak ter ravno prav gost, odstavite z ognja in pustite, da se malo ohladi, medtem ..

    Preberi vse...
  • Fit granola

    Priprava: Segrejte pečico na 160 stopinj C. V večjo skledo nalijte vodo. Dodajte vse suhe sestavine in dobro premešajte. Velik pekač obložite s peki papirjem. Nanj nadevajte dobljeno maso in enakomerno razpopravite po pekaču. Pecite približno 60 minut, vmes večkrat premešajte - približno na vsakih 15 minut. Ko je granola pe..

    Preberi vse...
  • Pomarančno čokoladna ovsena kaša

    Priprava: Kosmiče pokuhamo na tekočini in med kuhanjem vmešamo sok 1 pomaranče ter 1/4 žličke pomarančne lupinice. Ko je kašica skuhana, vmešamo čokolado. Količino čokolade lahko dozira vsak po svojem okusu in glede na to kako sladko kašico želi. Tako pripravljeno ovseno kašico še okrasimo po želji. Dober..

    Preberi vse...
  • Drobljenec z ovsenimi kosmiči in jabolčnim sokom

    Čeprav že ime zveni bolj jesensko, je drobljenec enkraten v vseh letnih časih. Še posebej, ko nam je za nekaj sladkega, a vseeno lahkotnega. Drobljenec je tudi enostaven in hiter za pripravo. V našem receptu je kar nekaj naših ekoloških sestavin, posebno aromo pa mu da jabolčni sok iz starih sort jabolk. ..

    Preberi vse...
  • Proseni narastek z lešniki

    Če obožujete riževe narastke, vas bo navdušil naš recept narastka malo drugače. Inspiracija za ta proseni narastek je lešnikova potica. Dodali smo ji rozine, jabolka in cimet ter tako ustvarili pravo poezijo okusov. Ta recept lahko pripravite za celo družino ali pa samo zase in uživate v čudovitem zajtrku čez teden. Pripra..

    Preberi vse...
  • Ajdova kaša s suhimi slivami in orehi

    Priprava: Ajdovo kašo v loncu namakamo čez noč. Naslednji dan kašo dobro speremo, jo prelijemo z 200 ml vode, kokosovim mlekom (navadnim) in tistim iz pločevinke. Dodamo še narezane in izkoščičene suhe slive, vaniljo, cimet in sol ter vse skupaj kuhamo na srednji temperaturi približno 10 minut. Ker smo ajdovo kašo namakali,..

    Preberi vse...
  • Prosena kaša za zdrav zajtrk

    Prosena kaša je bila v času naših babic in dedkov večkrat na jedilniku. Nato se je v enem obdobju njena uporaba malo prezrla, v zadnjem času pa se spet redno vključuje v zdrave jedilnike. Gre namreč za zelo zdravo živilo, ki dobro deluje na prebavo, pripomore pa tudi k lepi koži, nohtom in lasem. Prosena kaša je vsestransko upor..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 53

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6