KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Za zdrav začetek dneva

  • Narastek z ajdovo kašo

    Danes imamo za vas nov recept iz BIO ajdove kaše, a ne slani recept, pač pa recept za narastek s sadjem. Izbrane sestavine tega narastka poskrbijo, da je narastek res zdrav. Hkrati pa je tudi hitro pripravljen ter vsestransko uporaben. Odličen bo tako za zajtrk kot za malico. Lahko ga naredite večjo količino in uporabite za vaš ..

    Preberi vse...
  • Prosena kaša za zdrav zajtrk

    Prosena kaša je bila v času naših babic in dedkov večkrat na jedilniku. Nato se je v enem obdobju njena uporaba malo prezrla, v zadnjem času pa se spet redno vključuje v zdrave jedilnike. Gre namreč za zelo zdravo živilo, ki dobro deluje na prebavo, pripomore pa tudi k lepi koži, nohtom in lasem. Prosena kaša je vsestransko ..

    Preberi vse...
  • Proseni narastek z lešniki

    Če obožujete riževe narastke, vas bo navdušil naš recept narastka malo drugače. Inspiracija za ta proseni narastek je lešnikova potica. Dodali smo ji rozine, jabolka in cimet ter tako ustvarili pravo poezijo okusov. Ta recept lahko pripravite za celo družino ali pa samo zase in uživate v čudovitem zajtrku čez teden. Pripra..

    Preberi vse...
  • Jabolčni zdrobov puding v kozarčku

    Tokrat smo zdrob pripravili malo drugače in sigurno bo ta recept postal eden vaših ljubših za hladne dni. Zdrobov puding iz ekološkega zdroba z dodatkom jabolk in cimeta tako po strukturi kot po okusu spominja na jabolčni zavitek – ampak tak v kozarčku. Kombinacija kremastega zdroba, sladkih jabolk in smetane je nam resnično b..

    Preberi vse...
  • Zapečena prosena kaša

    Prosena kaša je odlična izbira za pripravo zdravih receptov, saj sta proso in prosena kaša bogata z raznimi vitamini in minerali, ki krepijo lase, nohte in kožo. Prosena kaša je odlična tudi zato, ker je proso v osnovi žito brez glutena (*ker mi v naši pridelavi in predelavi uporabljamo tudi druga žita, ki pa vsebujejo gluten,..

    Preberi vse...
  • Mlečni pirin rižek

    Priprava: V manjšem loncu kuhajte mleko, pirin rižek, vaniljev sladkor in kokosovo mleko na srednji temperaturi približno 30 minut. Vmes pogosto premešajte in po potrebi dodajajte vodo. Pazite, da se rižek ne zažge oz. prilepi na dno. Ko je rižek mehak ter ravno prav gost, odstavite z ognja in pustite, da se malo ohladi, medtem ..

    Preberi vse...
  • Pirin gozdiček

    Ta recept je za vse ljubitelje “kašastih zajtrkov”, vendar tokrat z malo drugačno kašo kot običajno. Ovsene kosmiče smo namreč zamenjali s pirinim rižkom. Pirin rižek je preprosto odlična zamenjava za ovsene kosmiče, čeprav je malo bolj na “zob”, vendar kljub temu zelo okusen. Prav tako pa vsebuje vse potrebno, da bo za..

    Preberi vse...
  • Ajdova kaša s suhimi slivami in orehi

    Priprava: Ajdovo kašo v loncu namakamo čez noč. Naslednji dan kašo dobro speremo, jo prelijemo z 200 ml vode, kokosovim mlekom (navadnim) in tistim iz pločevinke. Dodamo še narezane in izkoščičene suhe slive, vaniljo, cimet in sol ter vse skupaj kuhamo na srednji temperaturi približno 10 minut. Ker smo ajdovo kašo namakali,..

    Preberi vse...
  • Pečeni kosmiči s semeni iz ponvice

    Priprava: Pečico predhodno segrejemo na 200˚C. Kosmiče, sončnična semena, lanena semena, nasekljane orehe in sol damo v posodo ter vse skupaj dobro premešamo. Suhim sestavinam dodamo še mleko, jajca in med ter ponovno premešamo. Količino medu lahko prilagodite svojemu okusu ali pa uporabite kakšno drugo sladilo. V maso tik pr..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 64

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 8