KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nekaj sladkega

  • Pečeni pustni krofki

    Pust ne sme miniti brez krofov, flancatov ali mišk. Te jedi so večinoma zelo sladke in mastne, kar narekujejo običaji iz preteklosti, ko so pripravljali tako hrano kot simbol obilne letine in zadnje obilne pojedine pred postom. Ker se pri nas trudimo, da bi bila naša prehrana čim bolj zdrava, pa da vseeno ohranimo običaje, smo pr..

    Preberi vse...
  • Orehove kocke z zdrobom

    Noro sočne orehove “Baklava” kocke To je naš recept za orehove rezine narejene v stilu baklave. Mehke in puhaste kocke imajo prijetno medeno aromo in so tako sočne, da se kar stopijo v ustih. Orehove kocke z medom so slastna sladica, ki združuje bogat okus orehov in naravno sladkost medu. Te kocke vključujejo mlete orehe, med, ..

    Preberi vse...
  • Posolanka s skuto, jabolki in orehi

    Tradicionalna pogača pomurske regije ima za osnovo mehko, rahlo in okusno kvašeno testo. Od kraja do kraja nosi drugačno ime ali se pripravlja z drugačnimi nadevi. Pri nas se je iz otroštva spominjamo take s skuto in jabolki. Po želji se ji lahko dodajo orehi ali pa se pogača pripravi samo s skuto. Priprava: V posodo presejemo ..

    Preberi vse...
  • Koruzna zlevanka

    To preprosto sladico, v kateri ni nič sladkorja, je že kot otrok jedla naša babica. Tudi nam jo je velikokrat pripravila, običajno smo jo imeli za večerjo. Priprava je res enostavna in hitra, povrh pa cel dom prijetno diši po koruzi. Pika na I pri zlevanki je, da si jo z različnimi dodatki lahko vsak obogati po svojem okusu. Običa..

    Preberi vse...
  • Jabolčni kolač

    Ta kolač je enkratna izbira za hladne zimske dni. Kombinacija cimeta in jabolk pa bo odlična tudi v prazničnem decembrskem utripu. Veganski jabolčni kolač iz le nekaj osnovnih sestavin in z odlično durum moko, je tudi enostaven za pripravo. Kolač bi lahko pripravili tudi za pozni zajtrk, saj je iz samih finih sestavin, ki se po n..

    Preberi vse...
  • Pomarančni keksi

    Kaj je lahko lepšega, kot če si naredimo predbožični čas res prijeten? Z vročo čokolado, ob adventni kavici in čaju ali kar udobno pod že okrašeno novoletno jelko. Ti pomarančni keksi so idealni za take posebne zimsko-praznične trenutke. Priprava: Pečico segrejemo na 180 ˚C. Oba pekača obložimo s papirjem za peko. Pomar..

    Preberi vse...
  • Čokoladne rolice

    Spet je tisti letni čas. Čas za najbolj dišeče praznično pecivo. Mehke, puhaste, velike domače rolice nas vsako leto znova navdušijo. Mislim, da se lahko vsi strinjamo, da je malo večjih užitkov kot so decembrski prazniki v prijetni družbi z dišečim prazničnim pecivom. Nam se že zdaj cedijo sline ob misli na vse te prazničn..

    Preberi vse...
  • Čokoladni kamutov kolač

    Priprava: Beljake in rumenjake ločimo, nato beljake stepemo v trd sneg. Rumenjakom dodamo sladkor in jih penasto umešamo. Dodamo olje in vodo, nato pa še obe moki skupaj s pecilnim praškom. Dobro zmešamo in dodamo kakav. Na koncu postopoma nežno primešamo še sneg beljakov. Pekač namažemo z maslom, ga posujemo z moko in vanj..

    Preberi vse...
  • Pirini čokoladni mufini

    Je lahko še kaj bolj vabljivega kot ti slastni čoko mufini? Le kdo se ne bi rad sladkal s temi mehkimi, puhastimi mufini, polnimi čokolade? Idealni bodo za praznike, ob kavici, čaju ali kakšni drugi priložnosti. Naš recept za slastne pirine mufine je res odličen. Pripravili smo jih s BIO polnozrnato pirino moko in BIO belo piri..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 127

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 15