KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Nekaj sladkega

  • Madeleine - božansko francosko pecivo

    Madeleine je francosko pekovsko pecivo iz mehkega puhastega biskvita. Za popolne madeleine rabimo poseben pekač, ki keksom da tisto značilno školjkasto obliko. Francozi pravijo, da ni osebe, ki ne bi marala madeleine. Lahko jim verjamete na besedo - ko jih boste enkrat poizkusili, boste razumeli, zakaj. Recept za to resnično božansk..

    Preberi vse...
  • Ajdovi keksi s kardamom in čoko kapljicami

    Prvič smo se preizkusili v peki ajdovih piškotov. Še sami ne vemo zakaj nismo ajdove moke že prej vključili v praznično peko keksov, saj nas je resnično navdušila. Recept za ajdove kekse s čokolado in kardamom je malo nenavaden, a je prav kombinacija ajde in kardamoma tista, ki naredi te kekse tako fantastične. Kardamom je mehka..

    Preberi vse...
  • Božični keksi

    Božični čas je eden najbolj vznemirljivih obdobij v letu. To je tudi čas, ko se res veliko peče. Da smo kar najbolje pripravljeni na to obdobje, ni boljšega, kot da začnemo s peko keksov čim prej. Verjetno bo potrebno peko do Božiča ponoviti, saj keksi hitro zmanjkajo, še posebej, če so tako slastni kot naši. Priprava: Z ..

    Preberi vse...
  • Hrustljavi piškoti z belo čokolado

    Keksov ni nikoli preveč. Še posebej, če so hrustljavi in z dodatkom čokolade - tokrat bele. Veseli jih bodo tako majhni, kot veliki. Priprava: Pečico segrejte na 160° C. V veliki posodi z ročnim mešalnikom kremasto zmešajte sladkor, maslo, kis, sol, vaniljo in sodo. Ko nastane gladka, kremna zmes, dodajte jajce in zmešajte ..

    Preberi vse...
  • Čokoladni priliznjenčki

    Božični čas je čas za peko keksev. Naše otroke najbolj navdušujejo ti Čokoladni priliznjenčki. Res so pravi priliznjenčki, ker jih kar ne moreš nehati jesti. Mandlji, čokolada in kakav so glavne sestavine teh rahlih keksov, ki se kar topijo v ustih. Priročni so za v službo ali kot sladko darilo. Priprava: Zmehčano maslo i..

    Preberi vse...
  • Pirini čokoladni mufini

    Je lahko še kaj bolj vabljivega kot ti slastni čoko mufini? Idealni bodo h kavici, čaju ali ob kateri koli drugi priložnosti. Priprava: Pečico segrejte na 220 °C. Mleko in kis zmešajte v skodelici in pustite stati 5 minut. V posodi zmešajte moko, sodo, sol, pecilni prašek in kakav. Od suhih sestavin odvzemite 2 jedilni žlici..

    Preberi vse...
  • Pomarančni keksi

    Kaj je lahko lepšega, kot če si naredimo predbožični čas res prijeten? Z vročo čokolado, ob adventni kavici in čaju ali kar udobno pod že okrašeno novoletno jelko. Ti pomarančni keksi so idealni za take posebne zimsko-praznične trenutke. Priprava: Pečico segrejemo na 180 ˚C. Oba pekača obložimo s papirjem za peko. Pomar..

    Preberi vse...
  • Božični kolač

    Kolač s suhim sadjem je zimska sladica, ki se tradicionalno pripravi med božičnimi prazniki. Pravzaprav gre za kruh, obogaten s suhim sadjem ali oreščki ali kombinacijo obojega. Nekateri mu dodajajo še marcipan ali pa čokolado. @ninazorcic je za pripravo sadnega kolača izbrala našo bio polnozrnato pirino moko in rozine ter bila..

    Preberi vse...
  • Jabolčni kolač

    Ta kolač je enkratna izbira za hladne zimske dni. Kombinacija cimeta in jabolk pa bo odlična tudi v prazničnem decembrskem utripu. Veganski jabolčni kolač iz le nekaj osnovnih sestavin in z odlično durum moko, je tudi enostaven za pripravo. Kolač bi lahko pripravili tudi za pozni zajtrk, saj je iz samih finih sestavin, ki se po n..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 85

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10