KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Na krožniku

  • Riževa bowla s šparglji in jabolčnim dresingom

    Hladna riževa skleda s šparglji, jajcem, feto in jabolčnim dresingom vas bo navdušila. Če obožujete osvežilne, hranljive sklede, ki jih lahko pripravite tudi v vnaprej in so odlične tudi hladne – potem bo ta recept vaš meal prep zmagovalec! Priprava: 1. Najprej skuhamo riž, ga speremo s hladno vodo in pustimo, da se popo..

    Preberi vse...
  • Zapečeni pesto polžki

    Zapečene testenine s piščancem v enem pekaču so pravi kulinarični užitek, ki združuje preprostost priprave in bogate okuse. Ta jed je idealna za tiste čase, ko je potrebno pripraviti obrok v kratkem času. Osnova te jedi so testenine. Izberete lahko svoje najljubše vrste, naj bodo to peresniki, svedri ali celo široki rezanci...

    Preberi vse...
  • Fit fokača s čemažem in paradižnikom

    Pomlad je čas za take bolj fit jedi. To je tudi čas čemaža, ki je res vsestransko uporaben! Običajno se ga dodaja v solato, skuha za juho ali iz njega naredi odličen pesto. V sodelovanju z Majo Kostanjšek pa je tokrat nastala fit fokača s čemažem in paradižnikom. Priprava: Pečico segrejte na 180 stopinj C. V mešalniku..

    Preberi vse...
  • Domače tortilije s šparglji in lososom

    Domače tortilije so še boljše od tisith iz trgovine. So prave umetnine saj ima vsaka svojo unikatno obliko :). Njihova priprava po postopku Maje Kostanjšek je sila preprosta in zagotavlja uspeh! Priprava: Vse sestavine za tortilje zamesimo v gladko testo in ga pustimo počivati pol ure. Teflonsko ponev za palačinke segrejemo ..

    Preberi vse...
  • Čemažev kruh

    Današnji recept za kruh s čemažem smo pripravili po japonski tangzhong metodi. Gre za zelo znano japonsko metodo priprave kruha, kjer del moke prej skuhamo in jo nato dodamo k masi. To bi lahko imenovali tudi neke vrste vodno prežganje brez maščobe, zaradi česar je testo po peki bolj mehko in se v tem stanju obdrži dlje časa. ..

    Preberi vse...
  • Domači svaljki iz durum moke

    Odkar smo »odkrili« našo BIO durum moko, delamo svaljke izključno iz te moke in ji ne dodajamo krompirja. Durum moka da svaljkom primerno konsistenco in enkraten okus. Mleko pristavimo skupaj z maslom in soljo. Ko zavre, vanj vsipamo moko, odstavimo z ognja in dobro premešamo. V še vročo maso damo najprej eno celo jajce in s ku..

    Preberi vse...
  • Ohrovtova juha

    Ohrovtova juha je naša favoritinja med juhami. Narejena je po starem receptu, kot so jo kuhale naše babice. In če določena hrana spodbuja občutke in spomine iz preteklosti, potem je priprava te juhe sigurno ena med njimi. Juha je polna vitaminov in zdravih hranljivih snovi, pa še priprava je enostavna. Tako je okusno kosilo brez kom..

    Preberi vse...
  • Slane palačinke s pirino moko

    Obožujemo te naše spomladanske palačinke, ker so polne svežine, ker so barvite in resnično vitalne. Narejene so iz pirine moke, ki ji dodajte ovseno, proseno ali kako drugo posebno moko ali proteine. Palačinke imajo rahlo oreškast okus, ki se popolnoma ujema z nežnim jogurtom, svežimi aromami zelišč ter okusi svežih pomladn..

    Preberi vse...
  • Pirine rolice s špinačo

    Rolice iz pirine polbele moke so zelo mehke in rahle. Imajo blag okus ter barvo po piri. Nadev je narejen iz rikote in špinače z nekaj finih dodatkov, kar naredi nadev posebej kremast in aromatičen. Špinača mu da zanimivo zeleno barvo, ki se lepo vidi ob prerezu. Rolice so najboljše tople, pa tudi ohlajene bodo enkratne - lahko p..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 108

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 12