KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Na krožniku

  • Kvinoja v hladni solati

    Kvinoja velja za eno najbolj hranljivih in zdravih živil, saj je bogata z vlakninami, antioksidanti in aminokislinami. Odlična je tako za toplo prilogo kot za hladno solato. Naša hladna solata s kvinojo je bogata, zdrava in osvežilna jed, polna samih dobrih sestavin. Po vrhu smo posipali še naša BIO sončnična semena, ki smo jih pr..

    Preberi vse...
  • Slana pita iz enozrnice

    Kiš ali v izvirniku quiche je slana pita iz krhkega testa in kremastega nadeva. Jed izvira iz Francije in je odlična za lahkotno kosilo ali večerjo, enkratna pa je tudi ob posebnih priložnostih. Nadev za kiš je lahko vedno drugačen, pomembno je le, da nadev ni premehak ali pretrd. Nekateri pripravljajo kiš izključno z zelenjavo,..

    Preberi vse...
  • Ribolita - zelenjavna toscanska juha

    Če vam ostane kaj domačega kruha brez gnetenja, je ta recept za ribolito super ideja, kako ga uporabiti. Ribolita je znana toskanska krepka juha z rustikalnim kruhom in obilico zelenjave. Juha je odlična izbira za vse letne čase, mi pa jo še posebej radi pripravimo poleti, saj je juha bogata, a vseeno zelo lahkotna – prava za tople..

    Preberi vse...
  • Narastek iz ajdove kaše

    Mi obožujemo ajdovo kašo. Običajno jo pripravimo kot prilogo, tokrat pa smo se lotili priprave narastka. In prav žal nam je, da se tega recepta nismo lotili že prej. Narastek iz ajdove kaše z obilico svežih zelišč in zelenjave je namreč res idealno poletno kosilo. Priprava: Pečico segrejte na 200 stopinj. Ajdovo kašo ope..

    Preberi vse...
  • Grška testeninska hladna solata

    Testenine niso odlične le za topli obrok. V vročih poletnih dneh, ko želimo preživeti čim manj časa v kuhinji, so odlične za hladno solato. Poletje ponuja veliko raznovrstne zelenjave, s katerimi lahko popestrimo tako solato, ki je tako idealen in prijetno osvežujoč obrok. Pripravimo jo lahko celo skledo in jo uporabimo za mali..

    Preberi vse...
  • Poletna solata presenečenja

    Ni boljše poletne jedi kot je solata. Če za pripravo solate uporabimo testenine ali kaše, dobimo samostojni obrok, ki bo hranljiv ter hkrati lahkoten. Ta recept deluje po principu "mix & match", torej iz danih komponent sestavimo sebi najljubšo solatno kombinacijo in dobimo božansko poletno jed. Priprava: Testenin..

    Preberi vse...
  • Špageti z olivnim oljem, baziliko in češnjevim paradižnikom

    Špageti so naš najnovejši izdelek in so nas res prepričali. Zato jih večkrat vključimo v naš jedilnik. Odlični so predvsem kot samostojna jed s kako omakico ali pestom. Včasih pa jih pripravljamo z mesnimi kroglicami ali z rakci v čili omaki. Ko nas pa priganja čas, je super ta recept. Potrebujemo le dobro olivno olje, baziliko..

    Preberi vse...
  • Italijanska solata s kozicami, semeni in bučnim oljem

    Popolna poletna solata je solata, ki je pestra a hkrati lahkotna in predstavlja uravnotežen obrok za pozno kosilo ali zgodnjo večerjo. Poleg raznolike zelenjave je fino, če solata vsebuje tudi vire zdravih beljakovin. Mi smo izbrali kozice. Naša italijanska solata je obogatena z zdravimi semeni ter zanimivim bučnim prelivom, ki ji ..

    Preberi vse...
  • Široki rezanci z zelenim pestom in sončničnimi semeni

    Le kdo ne mara testenin? Mi jih naravnost obožujemo. Radi imamo vse naše testenine brez jajc, ne glede na obliko. Današnji recept iz pirinih širokih rezancev je zelo priročen za hitro, enostavno in zdravo kosilo, še posebej, ker je pripravljen z doma narejenim zelenim veganskim pestom. Priprava: Najprej se lotite priprave pesta..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 82

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 10