KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ko zadiši po kruhu

  • Domači toast s tuna tartarjem

    Zakaj bi kupovali toast, ko pa lahko pripravimo svojega? Naš recept za domači toast vas bo tako navdušil, da nikoli več ne boste posegli po kupljenem. Tudi, če nimate veliko izkušenj s peko kruha, vam bo naš toast sigurno uspel. Za pripravo smo uporabili pšenično polbelo moko. V kolikor želite bolj temen in zrnat toast, zamen..

    Preberi vse...
  • Venček s feta sirom

    Predjed, priloga, malica ali zajtrk. To so vse priložnosti, v katerih lahko postrežete te mehke, puhaste bombetke. Mi smo jih pripravili v prazničnem vzdušju v obliki venčka, v sredino pa dodali posodico domačega stepenega feta namaza. Bombetke smo pred peko posipali z različnimi posipi, po peki pa v posodico nadevali pripravljen..

    Preberi vse...
  • Fit obloženi črni kruhki

    Priprava: V moko dodamo kvas, sol in vodo. Zagnetemo v hlebec. Pečico segrejemo na 50 stopinj in pustimo vzhajati 60-90 minut. Kruh po prvem vzhajanju pregnetemo in ga položimo v štirikotni pekač, kjer ga pustimo ponovno vzhajati 60 minut v pečici segreti na 50 stopinj C. Vzamemo kruh iz pečice (pazimo, da v tem času v kuhinji..

    Preberi vse...
  • Fit ovseni kruh

    To je naša verzija fit kruha z odličnimi sestavinami. Za osnovo smo izbrali drobne ovsene kosmiče, katerim smo dodali naša odlična ekološka semena: lanena smo prej zmleli, bučna in sončnična pa smo dodali cela. Recept za pripravo je zelo enostaven, sama priprava vam bo vzela 10 minut. Naredite ga brez gnetenja, samo vržete vs..

    Preberi vse...
  • Krompirjev kruh

    Kruh z dodatkom krompirja je eden boljših oz. okusnejših kruhov. Skorja se lepo zapeče, sredica pa je mehka, puhasta. Odličen je kot priloga kaki enolončnici npr. sarmi. Zelo je okusen obložen s slanimi dodatki kot je razna zelenjava ali pršut in sir, zelo okusen pa je tudi namazan z maslom in domačo marmelado. Priprava: 1. Kr..

    Preberi vse...
  • Hiter kruh iz ovsene in prosene moke

    Vse sestavine za kruh zmešajte v eni posodi, maso nadevajte v pekač in pecite slabo uro. To je vse , kar morate narediti za ta okusni in preprosti kruh narejen iz dveh posebnih mok. Moki iz ekološkega prosa in ovsa sta namreč nepogrešljivi v zdravi prehrani. Sta okusna alternativa za klasično moko s številnimi koristmi za zdrav..

    Preberi vse...
  • Koruzne burger bombetke

    Včasih se namesto tradicionalnega kruha prileže kaj drugačnega. Naj bo to pletenica, žemljica ali bombetka. Naše bombetke z dodatkom koruzne moke so res zakon. Lepe barve, čudovitega vonja in enkratnega okusa. Odlične bodo za razne burgerje, sendviče, namaze ali kar tako. Priprava: V manjšo posodo razdrobimo kvas, dodamo žli..

    Preberi vse...
  • Durum kruh z ovsenimi kosmiči

    Durum je posebna sorta pšenice. Gre za trdo pšenico, ki je najbolj primerna za testenine. Mi smo nad durum moko, ki je lepe rumene barve in na otip podobna ostri moki, zelo navdušeni, zato jo dodajamo drugim mokam za pripravo raznega peciva, potic, palačink... Tokrat smo jo dodali pšenični beli moki (lahko bi bila tudi pirina bela..

    Preberi vse...
  • Focaccia brez gnetenja

    Focaccia oz. italijanski ploščati kruh je klasika italijanske kuhinje. Testo je podobno pizzi s tem, da se pri focacci uporablja veliko olivnega olja. Focaccia tako kot pizza prihaja v različnih verzijah, eden naših najljubših receptov pa je ta visoka in puhasta focaccia. Pripravimo jo brez gnetenja, saj sestavine zmešamo v skle..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 39

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5