KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ko zadiši po kruhu

  • Koruzne burger bombetke

    Včasih se namesto tradicionalnega kruha prileže kaj drugačnega. Naj bo to pletenica, žemljica ali bombetka. Naše bombetke z dodatkom koruzne moke so res zakon. Lepe barve, čudovitega vonja in enkratnega okusa. Odlične bodo za razne burgerje, sendviče, namaze ali kar tako. Priprava: V manjšo posodo razdrobimo kvas, dodamo žli..

    Preberi vse...
  • Fit obloženi črni kruhki

    Priprava: V moko dodamo kvas, sol in vodo. Zagnetemo v hlebec. Pečico segrejemo na 50 stopinj in pustimo vzhajati 60-90 minut. Kruh po prvem vzhajanju pregnetemo in ga položimo v štirikotni pekač, kjer ga pustimo ponovno vzhajati 60 minut v pečici segreti na 50 stopinj C. Vzamemo kruh iz pečice (pazimo, da v tem času v kuhinji..

    Preberi vse...
  • Pirin kruh s semeni

    Ni ga čez domače pripravljen kruh. Ta recept za preprost pirin kruhek brez kvasa vas bo tako navdušil, da ga boste z veseljem in ponosom postregli svoji družini, prijateljem ali pa v dobrotah uživali kar sami. Kruh je pripravljen z drožmi in nad njim smo resnično navdušeni. Recept vključuje kar štiri naše ekološke izdelke: dve..

    Preberi vse...
  • Koruzni kruh

    Za pripravo koruznega kruha je potrebno koruzni moki dodati mehko moko, saj koruza moka ne vsebuje lepka. Najbolj primerni sta pirina ali pšenična bela moka ali pa kar kombinacija obeh. Več koruzne moke dodamo, bolj kompakten bo kruh, vendar naj koruzne moke ne bo več kot polovica. Mi uporabimo malo več kot 1/3 koruzne moke in tak kr..

    Preberi vse...
  • Ajdov kruh s semeni brez gnetenja

    Kruh brez gnetenja se običajno pripravlja iz bele moke. Ker mi radi pri peki kruha uporabljamo različne moke, smo tokrat na ta način pripravili ajdov kruh. Običajno se ajdovemu kruhu dodajajo orehi, mi pa smo izbrali naša sončnična semena. Kruh brez gnetenja je najboljši, če je pečen v kvalitetni litoželezni posodi. Ja, ta poso..

    Preberi vse...
  • Koruzni kruh z drožmi

    Pri peki z drožmi se izognemo uporabi klasičnega kvasa, saj so droži naravno vzhajalno sredstvo. Zato je kruh, pečen z drožmi tudi lažje prebavljiv. Če je mogoče z drožmi peči tudi kruh iz specifičnih in ne le klasičnih mok, je preizkusila @everyday_breakfast_club in nastal je ta odličen recept s koruzno moko. Priprava:..

    Preberi vse...
  • Kruh brez gnetenja

    Kruh brez gnetenja je način peke kruha z zelo dolgim časom vzhajanja. Zanj je značilna nizka vsebnost kvasa in zelo mokro testo. S peko v litoželezni ali bakreni posodi dobimo še boljšo skorjo. Aktivna priprava takega kruha vzame le 15 minut časa in kar je najbolje: dela z rokami pri takem načinu priprave kruha skoraj ni. Je pa po..

    Preberi vse...
  • Focaccia z olivami

    Naša focaccia je topli, sveži in omamno dišeči mediteranski kruh iz olivnega olja, oliv in zelišč. Focaccia je kot nalašč za tiste, ki imajo željo po domačem, a nekoliko drugačnem obogatenem kruhu. Z dodatki smo lahko zelo kreativni in to je odlična priložnost, da se nam pridružijo otroci. Po vrhu potresite rdečo čebulo, r..

    Preberi vse...
  • Kamutova rožica brez gnetenja

    Ker imamo radi kruh z mehko sredico in hrustljavo skorjo, se velikokrat odločimo za pripravo testa brez gnetenja. Včasih naredimo klasično obliko kruha, tokrat pa smo naredili kruhovo rožico, ki spominja na buhtlje. Priprava je enaka kot za kruh brez gnetenja – to pomeni zelo dolgi čas vzhajanja z nizko vsebnostjo kvasa, nato pa vz..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 28

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4