KošaricaArtiklov0

V nakupovalni košari ni artiklov.

Product was successfully added to your shopping cart.

Ko zadiši po kruhu

  • Sladki velikonočni kruh

    Poleg potice se bo za Veliko noč prilegel tudi sladki velikonočni kruh, ki je čudovito mehak in puhast. Prilegel se bo tako za zajtrk, kot tudi kot sladica ob popoldanski kavici ali čaju. Lahko se pripravi en večji kruh ali celo več manjših kolačkov, ki bodo idealni za prigrizek ali za na pot. Mi smo za bolj zdravo verzijo dodali..

    Preberi vse...
  • Velikonočni kulich

    Kulich je sladek vzhajan kruh z začimbami, ki se običajno postreže z namazom iz sira, oreškov, suhega sadja in medu. Izvira iz vzhodne Evrope, tako po obliki kot okusu pa je podoben italijanskemu panettoneju. Ohlajen kulich se po vrhu prelije s prelivom iz sladkorja v prahu ter okrasi z mrvicami ali suhim sadjem. Testo je pripravlj..

    Preberi vse...
  • Čemažev kruh

    Današnji recept za kruh s čemažem smo pripravili po japonski tangzhong metodi. Gre za zelo znano japonsko metodo priprave kruha, kjer del moke prej skuhamo in jo nato dodamo k masi. To bi lahko imenovali tudi neke vrste vodno prežganje brez maščobe, zaradi česar je testo po peki bolj mehko in se v tem stanju obdrži dlje časa. ..

    Preberi vse...
  • Domači toast s tuna tartarjem

    Zakaj bi kupovali toast, ko pa lahko pripravimo svojega? Naš recept za domači toast vas bo tako navdušil, da nikoli več ne boste posegli po kupljenem. Tudi, če nimate veliko izkušenj s peko kruha, vam bo naš toast sigurno uspel. Za pripravo smo uporabili pšenično polbelo moko. V kolikor želite bolj temen in zrnat toast, zamen..

    Preberi vse...
  • Venček s feta sirom

    Predjed, priloga, malica ali zajtrk. To so vse priložnosti, v katerih lahko postrežete te mehke, puhaste bombetke. Mi smo jih pripravili v prazničnem vzdušju v obliki venčka, v sredino pa dodali posodico domačega stepenega feta namaza. Bombetke smo pred peko posipali z različnimi posipi, po peki pa v posodico nadevali pripravljen..

    Preberi vse...
  • Durum kruh z ovsenimi kosmiči

    Durum je posebna sorta pšenice. Gre za trdo pšenico, ki je najbolj primerna za testenine. Mi smo nad durum moko, ki je lepe rumene barve in na otip podobna ostri moki, zelo navdušeni, zato jo dodajamo drugim mokam za pripravo raznega peciva, potic, palačink... Tokrat smo jo dodali pšenični beli moki (lahko bi bila tudi pirina bela..

    Preberi vse...
  • Fit ovseni kruh

    To je naša verzija fit kruha z odličnimi sestavinami. Za osnovo smo izbrali drobne ovsene kosmiče, katerim smo dodali naša odlična ekološka semena: lanena smo prej zmleli, bučna in sončnična pa smo dodali cela. Recept za pripravo je zelo enostaven, sama priprava vam bo vzela 10 minut. Naredite ga brez gnetenja, samo vržete vs..

    Preberi vse...
  • Hiter kruh iz ovsene in prosene moke

    Vse sestavine za kruh zmešajte v eni posodi, maso nadevajte v pekač in pecite slabo uro. To je vse , kar morate narediti za ta okusni in preprosti kruh narejen iz dveh posebnih mok. Moki iz ekološkega prosa in ovsa sta namreč nepogrešljivi v zdravi prehrani. Sta okusna alternativa za klasično moko s številnimi koristmi za zdrav..

    Preberi vse...
  • Koruzne burger bombetke

    Včasih se namesto tradicionalnega kruha prileže kaj drugačnega. Naj bo to pletenica, žemljica ali bombetka. Naše bombetke z dodatkom koruzne moke so res zakon. Lepe barve, čudovitega vonja in enkratnega okusa. Odlične bodo za razne burgerje, sendviče, namaze ali kar tako. Priprava: V manjšo posodo razdrobimo kvas, dodamo žli..

    Preberi vse...

Izdelkov 1 do 9 od skupaj 39

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5