Jabolčni kis in sok

 

Na našem prostranem travniškem sadovnjaku, zasajenem davnega leta 1938, se je od 90 jablan do danes ohranilo 35. Gre za stare sorte kot so krivopecelj, bismark, botulenka, šampanjska rajneta, londonski peping in bobovec. Več...

 

Sadovnjak smo vedno oskrbovali na ekološki način, pred kratkim pa smo ga začeli tudi pomlajevati s potaknjencih teh mogočnih jablan. Aromatična jabolka, kot se jih danes spomnijo le še naši dedki in babice, so nas leta in leta oskrbovale z ozimnico. Pa nekaj soka smo naredili za nas. Kako so ga hvalili naši gostje! In tako je v nas dozorela ideja, da bi omogočili tudi drugim, da uživajo dobrote iz našega sadovnjaka. Tako sta tudi naša prva bio izdelka postala jabolčni sok in jabolčni kis.

 

Danes vam iz našega sadovnjaka lahko ponudimo:

- osvežilni motni bio jabolčni sok, stiskan iz več vrst jabolk starih sort,

- okusen bio jabolčni sok sorte bobovec,

- aromatičen bio jabolčni kis, ki poleg tega, da je odličen za solate, največ za naše zdravje naredi, če zjutraj spijemo žličko v kozarcu vode,

- bio jabolka za ozimnico, ki vas bodo kot najslajši priboljšek razveseljevala vso zimo tja do zgodnje pomladi.

 

Skrij

 

 

Bio jabolčni kis – 0,5 l

Bio jabolčni kis je iz bistrega jabolčnega soka sveže stisnjenih bio jabolk. Je popolnoma naraven, brez dodatkov in zalo aromatičen. Kislost: 5%.

Cena: 1,97 € Neto količina: 0,5 l
Količina:
Dodaj

Bio jabolčni sok – 1 l

Bio jabolčni sok je naravno moten sok iz več različnih vrst jabolk starih sort. Je pasteriziran, 100% naraven sok brez dodanega sladkorja in brez konzervansov.

 

Cena: 1,97 € Neto količina: 1l
Količina:
Dodaj